ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Προκαλεί απορίες και… ανησυχίες ο ορισμός Πιτσίλκα στο ντέρμπι

Η διοίκηση της ΚΕΔ επέλεξε να στείλει μια εντελώς άπειρη διαιτητική τριάδα στο ντέρμπι του ΣΕΦ, γεγονός που προκαλεί απορίες και ανησυχίες.

Προκαλεί απορίες και… ανησυχίες ο ορισμός Πιτσίλκα στο ντέρμπι

Μπουρλότο βάζει η ΚΕΔ στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, πριν καν αυτό ξεκινήσει.  Η επιτροπή θεώρησε σωστό να ορίσει ως πρώτο διαιτητή του ντέρμπι τον Βασίλη Πιτσίλκα μαζί με τους Τάσο Κάρδαρη και Γιώργο Θεωνά.

Και οι τρεις είναι εντελώς άπειροι ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και την σχέση του πρώτου διαιτητή με τον Νίκο Πιτσίλκα, που έχει κάνει με τις ευλογίες του Λιόλιου μπάχαλο την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς ότι η κίνηση να οριστεί ο Βασίλης Πιτσίλκας προκαλεί απορίες και έντονη ανησυχία όταν τρεις εντελώς άπειροι διαιτητές καλούνται να σφυρίξουν ένα από τα κρισιμότερα ντέρμπι της φετινής σεζόν!

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 6.440 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ευχή όλων οι ανησυχίες να μην επιβεβαιωθούν και το ματς να κριθεί από τους παίκτες και όχι από… άλλους πρωταγωνιστές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...