ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Give Away: Έρχεται σούπερ δώρο στις 20.000 εγγραφές στο youtube!

Το panathinaikos24.gr συνεχίζει να προσφέρει δώρα στον κόσμο και αυτή τη φορά το πάει σε άλλο επίπεδο!

Give Away: Έρχεται σούπερ δώρο στις 20.000 εγγραφές στο youtube!

Το panathinaikos24.gr συνεχίζει να προσφέρει δώρα στον κόσμο και αυτή τη φορά το πάει σε άλλο επίπεδο!

Μετά το playastation 5 που κληρώσαμε, ήρθε η ώρα για το επόμενο δώρο από την ιστοσελίδα μας. Το δώρο θα κληρωθεί μόλις το κανάλι μας στο youtube φτάσει τις 20.000 εγγραφές! Κάντε subsrcibe με ένα κλικ εδώ, κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook και follow στο instagram!

Σε συνεργασία με την εταιρεία «power global net» προσφέρει ένα μοναδικό χειροποίητο μπασκετικό ταμπλό με στεφάνι μεγάλης και συλλεκτικής αξίας! Χαραγμένα όλα τα ευρωπαϊκά του μπασκετικού Παναθηναϊκού, το τριφύλλι, αλλά και ο Παρθενώνας.

Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς
Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς 217.723 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το καλύτερο συλλεκτικό αντικείμενο για το σπίτι κάθε Παναθηναϊκού!

*Διαστάσεις 90cm x 60 Βάρος 3 κιλά απόχρωση ξύλου χρώματος λευκού και καστανιάς. Οι καθρέφτες του είναι χρώματος πράσινο και χρυσό.

*Αποτελείται από 35 διαφορετικά μέρη και έρχεται συναρμολογημένο, έτοιμο για κρέμασμα. Το δώρο θα παραδοθεί σε πολυτελή κασετίνα!

Το προϊόν αντέχει στην υγρασία και δεν ενδείκνυται για παιχνίδι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...