ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Mundial 2022

Νέες φωτό: Σχεδόν ολόγυμνη η Βραζιλιάνα που ξετρέλανε τους οπαδούς στο Μουντιάλ (Pics)

Είχε βάλει φωτιά στις εξέδρες του Μουντιάλ.

Νέες φωτό: Σχεδόν ολόγυμνη η Βραζιλιάνα που ξετρέλανε τους οπαδούς στο Μουντιάλ (Pics)

Η Βραζιλία μπήκε με το δεξί στο Μουντιάλ του Κατάρ, επικρατώντας της Σερβίας με 2-0 και έχοντας υψηλές βλέψεις για τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όσο ο Νεϊμάρ και οι συμπαίκτες του έκαναν απίστευτα πράγματα στο χορτάρι, στις εξέδρες οι Βραζιλιάνοι έδιναν τη δική τους παράσταση, ενώ δεν έλειπαν οι εντυπωσιακές παρουσίες.

Άλλωστε, ως γνωστόν, έχει τους πιο καυτούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει μία καλλονή, το όνομα της οποίας μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο. Όχι πως έχει και μεγάλη σημασία…

Η φίλη της «σελεσάο» λοιπόν, βρέθηκε στο γήπεδο για να υποστηρίξει την προσπάθεια της εθνικής ομάδας της χώρας της και τα πέταξε όλα, στην κυριολεξία.

Όπως θα δείτε και παρακάτω, δεν φορά απολύτως τίποτα, ενώ έχει σχεδιάσει στο σώμα της τη σημαία της Βραζιλίας.

Παρότι οι διοργανωτές είναι πολύ αυστηροί και δεν δέχονται τις προκλητικές εμφανίσεις γυναικών, η εντυπωσιακή Βραζιλιάνα είπε να πάει κόντρα στους κανόνες και να εμφανιστεί όπως τη γέννησε η μάνα της.

Χόρεψε σάμπα, φωτογραφήθηκε και έκλεψε τις εντυπώσεις, μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα.

Απολαύστε την:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE