ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ψυχαγωγία

Μαραντόνα και Μουντιάλ στη νέα σεζόν του eFootball 2022

H Konami ανακοίνωσε ότι η δεύτερη σεζόν του eFootball 2023 έχει ήδη ξεκινήσει. Ο τίτλος της είναι “The Football Festival” και έρχεται στο πλαίσιο του Μουντιάλ, για το οποίο δεν διαθέτει καμία επίσημη άδεια. Διαβάστε αναλυτικά εδώ.

Μαραντόνα και Μουντιάλ στη νέα σεζόν του eFootball 2022

H Konami ανακοίνωσε ότι η δεύτερη σεζόν του eFootball 2023 έχει ήδη ξεκινήσει. Ο τίτλος της είναι “The Football Festival” και έρχεται στο πλαίσιο του Μουντιάλ, για το οποίο δεν διαθέτει καμία επίσημη άδεια.

Διαβάστε αναλυτικά εδώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE