ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Να «σφραγίσει» το εισιτήριο της πρόκρισης στους «32» του Challenge Cup θέλει ο Παναθηναϊκός

Μετά το άνετο 3-0 στην πρώτη αναμέτρηση, ο Παναθηναϊκός ψάχνει δύο σετ απόψε (20:30) κόντρα στην Πφέφιγκεν στην Ελβετία για να πάρει την πρόκριση στη φάση των «32» του Challenge Cup γυναικών.

Να «σφραγίσει» το εισιτήριο της πρόκρισης στους «32» του Challenge Cup θέλει ο Παναθηναϊκός

Την πρόκριση στη φάση των «32» του Challenge Cup γυναικών θέλει να «σφραγίσει» απόψε ο Παναθηναϊκός που κοντράρεται με την Πφέφινγκεν, στην Ελβετία, στη ρεβάνς του 3-0 του πρώτου αγώνα (20:30).

Τα «φίνα κορίτσια» έχουν κάνει τη μισή δουλειά για να βρεθούν στην επόμενη φάση και σήμερα καλούνται απλά να πάρουν δύο σετ, προκειμένου να «σφραγίσουν» το εισιτήριό τους.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την εντός έδρας νίκη του με 3-0 σετ επί της Θέτιδας, ενώ η Πφέφινγκεν ηττήθηκε από τη πρωτοπόρο του Ελβετικού πρωταθλήματος Νοσατέλ και έπεσε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς και ρεκόρ 2-5.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.325 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Γερμανός, Μίρκο Τιλ και ο Άγγλος, Σεμπάστιαν Βίντλαρζ.

Το πρώτο σερβίς της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένο για τις 20:30, με αναλυτική ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.