ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Δημοσίευμα «βόμβα» για την Ευρωλίγκα: «Το Ντουμπάι θέλει ομάδα στη διοργάνωση και δίνει 50 εκατ. ευρώ χορηγία»

Σύμφωνα με το ισπανικό Μέσο, το Ντουμπάι θέλει να βάλει τη δική του ομάδα στην Ευρωλίγκα, ρίχνοντας στο τραπέζι 50 εκατ. ευρώ ως χορηγία!

Δημοσίευμα «βόμβα» για την Ευρωλίγκα: «Το Ντουμπάι θέλει ομάδα στη διοργάνωση και δίνει 50 εκατ. ευρώ χορηγία»

Τα λιμνάζοντα νερά του Ευρωπαϊκού μπάσκετ και συγκεκριμένα της Ευρωλίγκα, έρχεται να ταράξει ισπανικό δημοσίευμα.

Συγκεκριμένα όπως τονίζει η «Μundo Deportivo» το Ντουμπάι θέλει να «κατεβάσει» ομάδα στην διοργάνωση, ρίχνοντας στο τραπέζι 50 εκατ. ευρώ ως χορηγία. Την ίδια στιγμή που το ποσό που δίνει η Turkish Airlines είναι στα 10 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με όσα καταγράφει το ισπανικό μέσο η προσφορά του Ντουμπάι είναι μέτρο πίεσης, προκειμένου να δεχθεί, παράλληλα, η διοίκηση της Ευρωλίγκα τη συμμετοχής μιας ομάδας από τη χώρα, που δεν θα «κατέβει», ωστόσο, μόνο για τη συμμετοχή, αλλά θα έχει ρόστερ πολλών αστέρων, καθώς θέλει να αποκτήσει παίκτες πρωτοκλασάτους που θα πρωταγωνιστήσουν.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.589 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όλα αυτά έρχονται να προστεθούν στα όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας, με πρώτο και κύριο το θέμα της διεξαγωγής ενός Final Four στο Ντουμπάι της χλιδής, όχι για μια σεζόν, αλλά για μια σειρά αγώνων σε βάθος τριετίας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.