ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ ο Γκριγκόνις ενόψει Ζαλγκίρις – Εξαιρετικά αμφίβολος και για το ντέρμπι!

Ο Μάριους Γκριγκόνις έκανε και σήμερα θεραπεία και τέθηκε νοκ άουτ ενόψει της αναμέτρησης της Παρασκευής με την Ζαλγκίρις στο Κάουνας.

Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ ο Γκριγκόνις ενόψει Ζαλγκίρις - Εξαιρετικά αμφίβολος και για το ντέρμπι!

Ο Λιθουανός άσος δεν προπονήθηκε ούτε την Τετάρτη και δεν θα ταξιδέψει στο Κάουνας για την αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις. Η αποστολή μάλιστα αναχωρεί αύριο.

Παραάλληλα, αυτόματα σχεδόν απίθανη μοιάζει να είναι και η παρουσία του Γκριγκόνις στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ στις 05/12.

Επίσης νοκ άουτ από την αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις θα είναι και οι Αλέξανδρος Σαμοντούροβ και Νεοκλής Αβδάλας, που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.667 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.