ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σε φιλανθρωπικό σκοπό τα έσοδα από το φιλικό της Πάφου με τον Παναθηναϊκό (pic)

H Πάφος με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι τα έσοδα από το φιλικό με τον Παναθηναϊκό θα πάνε για φιλανθρωπικό σκοπό.

Σε φιλανθρωπικό σκοπό τα έσοδα από το φιλικό της Πάφου με τον Παναθηναϊκό (pic)

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πάφου:

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πάφου:

«

1️⃣
8️⃣
χρόνια μετά, η ομάδα του Παναθηναϊκού επιστρέφει στην Πόλη μας για ένα μοναδικό φιλικό αγώνα απέναντι στην ΠΑΦΟΣ FC.

🟢
 Ο πρωτοπόρος της Ελληνικής Superleague βρίσκεται στην Επαρχία μας και στο KORANTINA Cap St George για προετοιμασία ενόψει της διακοπής για το Παγκόσμιο Κύπελλο και αυτήν την Κυριακή 4/12 και ώρα 18:00 δίνει φιλικό αγώνα με την ΠΑΦΟΣ FC, στο Στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης”!

⚽
Ο αγώνας της ΠΑΦΟΣ FC με τον Παναθηναϊκό δεν είναι απλώς ένα απλό διεθνές φιλικό παιχνίδι, αλλά προσφορά προς την τοπική κοινωνία, αφού το καθαρό ποσό από τις πωλήσεις εισιτηρίων θα προσφερθεί σε φιλανθρωπικό σκοπό για την υποστήριξη μελών της Τοπικής Κοινότητας που έχουν ανάγκη αυτά τα Χριστούγεννα.
Παναθηναϊκός: Οι πιθανότητες για απόκτηση ελεύθερου
Παναθηναϊκός: Οι πιθανότητες για απόκτηση ελεύθερου 10.171 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

🎫
 Γενική είσοδος €10, παιδιά κάτω των 14 ετών Δωρεάν με την παρουσίαση ταυτότητας. Εισιτήρια θα διατίθενται στα γραφεία της ΠΑΦΟΣ FC, ηλεκτρονικά http://tickets.pafosfc.com.cy και στα εκδοτήρια του Σταδίου δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα! Η παρουσίαση Κάρτας Φιλάθλου είναι υποχρεωτική. Για τον λόγο αυτόν, δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα θα γίνεται έκδοση Κάρτας Φιλάθλου στην Αίθουσα “Αφροδίτη” δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα!»
loading...