ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μποχωρίδης: «Να χτίσουμε πάνω στο νικηφόρο σερί – Θα πάμε για να επιβάλλουμε το ρυθμό μας»

Να συνεχίσει το νικηφόρο σερί που έχει ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα θέλει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με όσα τόνισε στις δηλώσεις του ο Λευτέρης Μποχωρίδης, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής του «τριφυλλιού» για το Κάουνας.

Μποχωρίδης: «Να χτίσουμε πάνω στο νικηφόρο σερί - Θα πάμε για να επιβάλλουμε το ρυθμό μας»

Να συνεχίσει το νικηφόρο σερί που έχει ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα θέλει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με όσα τόνισε στις δηλώσεις του ο Λευτέρης Μποχωρίδης, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής του «τριφυλλιού» για το Κάουνας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας γκαρντ:

«Θέλουμε να συνεχίσουμε από την προηγούμενη εβδομάδα. Έχουμε ξεκινήσει ένα σερί και έχουμε αρχίσει να βρίσκουμε τα πατήματά μας στο γήπεδο. Έτσι και το ματς με τη Ζαλγκίρις είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς καθώς θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες. Πιστεύω πως θα πάμε στο Κάουνας και θα παρουσιαστούμε με πολλή ενέργεια από την αρχή και μέσα από την άμυνά μας να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό για να πάρουμε τη νίκη».

Σε ερώτηση για την «καυτή» έδρα της Zalgiris Kaunas απάντησε πως: «Πάντα το γεμάτο γήπεδο επηρεάζει, αλλά το θέλουμε και εμείς. Θα δώσει ενέργεια τόσο στην αντίπαλη ομάδα, όσο και στη δική μας. Εφόσον έχουμε τον ρυθμό μας και καταφέρουμε να πάρουμε το προβάδισμα αυτό μπορεί να επηρεάσει περισσότερο τη Ζάλγκιρις».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.776 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, σχετικά με την ψυχολογία των πράσινων μετά τις συνεχόμενες νίκες της προηγούμενης εβδομάδας ο έμπειρος γκαρντ τόνισε: «Οι νίκες σου δίνουν πάντα ψυχολογία για να συνεχίσεις και περισσότερο κουράγιο την επόμενη μέρα στην προπόνηση. Έτσι και εμείς θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό το σερί και τώρα που έχουμε το μομέντουμ να το συνεχίσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.