ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Κύπρο

Μπερνάρ: “Να συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία- Θέλουμε το τέλος να είμαστε πρωταθλητές”

Ξεκάθαρο μήνυμα από τον Μπερνάρ ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και του μεγάλου στόχου του Παναθηναϊκού. Αποστολή στην Κύπρο: Διονύσης Δεσύλλας.

Μπερνάρ:

Ο Βραζιλιάνος χαφ μίλησε μετά το τέλος του φιλικού (3-1) επί της Μπερ Σεβά και αναφέρθηκε τόσο στην προσαρμογή των ποδοσφαιιριστών μετά τη διακοπή, όσο και στη συνέχεια των υποχρεώσεων. Ο έμπειρος άσος ξέρει πολύ καλά ότι ακόμα υπάρχει δρόμος για να επιτευχθεί ο στόχος, κάτι στο οποίο στάθηκε: “Να είμαστε πιστοί στο πλάνον του προπονητή και να συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία. Θέλουμε στο τέλος να είμαστε πρωταθλητές”.

Αναλυτικά

Είναι μία πρωτόγνωρη κατάσταση για τις ομάδες να διακόπτουν τις υποχρεώσεις τους στη διάρκεια της σεζόν για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Πως το διαχειρίζεστε οι παίκτες;

“Νομίζω ότι όλοι μας αισθανόμαστε καλά, παρότι είναι κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στους περισσότερους. Ο προπονητής μας έδωσε μερικές μέρες άδεια για να ξεκουραστούμε και αυτό μας βοήθησε πολύ. Τώρα επανήρθαμε στις προπονήσεις, θα παίξουμε τα φιλικά και θα διατηρήσουμε τον ρυθμό μας. Είναι σημαντικό που βρισκόμαστε εδώ, έχουμε υψηλό ηθικό και ξέρουμε πως πρέπει να δουλέψουμε σκληρά”.

Επηρέασαν την απόδοση σας οι συνθήκες του φιλικού; Που άρχισε 12 το μεσημέρι, με ηλιοφάνεια και με ζέστη.

“Δεν είναι εύκολο να παίξεις έτσι, για να είμαστε ειλικρινείς. Πρέπει να αλλάξεις τις συνήθειες σου, την προσαρμογή σου πριν το ματς, να ξυπνήσεις πολύ νωρίς. Για τους παίκτες δεν είναι συνηθισμένο, αλλά είμαστε επαγγελματίες. Οι ομάδες είχαν τους λόγους τους να συμφωνήσουν αυτή την ώρα και εμείς πρέπει να προσαρμοστούμε στις συνθήκες”.

Κρατάτε κάτι από αυτό το ματς, εκτός από τη νίκη;

“Αυτό το παιχνίδι μας βοήθησε να ξαναμπούμε σε δράση. Φάνηκε στα πρώτα λεπτά ότι έχουμε μέρες να παίξουμε, αλλά το ξεπεράσαμε γρήγορα. Όλοι είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή και είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά για το υπόλοιπο της σεζόν”.

Νιώθεις ότι η διακοπή δεν θα σας επηρεάσει; Βλέπεις ότι η ομάδα έχει συνέχεια στην απόδοση της;

“Είναι δύσκολο να το ισχυριστώ αυτό. Ξέρουμε ότι αυτά που πετύχαμε στον πρώτο γύρο είναι πολύ σημαντικά, έχουν δώσει χαρά στον κόσμο μας και δεν πρέπει να σταματήσουμε. Χρειάζεται να συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία, με πίστη στις δυνατότητες μας, με προσήλωση στον στόχο. Ακόμα δεν έχουμε κατακτήσει κάτι, πρέπει να νικήσουμε όλα τα παιχνίδια και να παραμείνουμε στην κορυφή. Θέλουμε στο τέλος να είμαστε πρωταθλητές”.

Στον πρώτο γύρο ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις. Αυτό το εξωπραγματικό ρεκόρ σας προσθέτει έξτρα πίεση για τον δεύτερο γύρο;

“Είναι γεγονός ότι τα πήγαμε πολύ καλά. Όμως, όποιος είναι πρώτος, έχει πίεση. Όλοι έχουν το κίνητρο να νικήσουν τον πρωτοπόρο. Υπάρχει πίεση, αλλά για μένα, το συναίσθημα είναι όμορφο. Ποιος δεν θέλει να είναι πρώτος και να το υπερασπίζεται; Πιστεύω ότι μας κάνει καλό η πίεση και όλοι έχουμε προετοιμαστεί για να ανταποκριθούμε. Ξέρουμε ότι έχουμε μία μεγάλη ευκαιρία να πετύχουμε και να προσφέρουμε στον κόσμο και στον σύλλογο αυτό που αξίζουν”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE