ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Δυνατή δοκιμασία κόντρα στη Ζαλγκίρις για τον Παναθηναϊκό

Συνέχεια στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για την Ευρωλίγκα δίνει απόψε (20:00, Novasports Prime/Panathinaikos24.gr) ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κοντράρεται στο Κάουνας με τη Ζαλγκίρις για την 11η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Δυνατή δοκιμασία κόντρα στη Ζαλγκίρις για τον Παναθηναϊκό

Οι «πράσινοι» αναμένεται να έχουν δύσκολο έργο απέναντι στην φορμαρισμένη Ζαλγκίρις του 6-4! Ωστόσο και το «τριφύλλι» (4-6) από την πλευρά του προέρχεται από συνεχόμενες νίκες και θέλει να πετύχει ακόμα μία για να αποδείξει πως ακολουθεί ανοδική πορεία και φυσικά να διατηρήσει στο ακέραιο την καλή ψυχολογία ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς για ένα ακόμα παιχνίδι δε θα έχει διαθέσιμο τον Μάριους Γκριγκόνις, με τον Λιθουανό να αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα για τον Μαυροβούνιο τεχνικό.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ντάνιελ Ιερεθουέλο, Ούρος Νίκολιτς και Χιούζ Τεπενιέ.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.381 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το τζάμπολ της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένο για τις 20:00, με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports Prime και αναλυτική ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...