ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: «Τα δύο στοιχεία του Παναθηναϊκού που ικανοποίησαν»

Ο Διονύσης Δεσύλλας στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλε ο Παναθηναϊκός όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά και την παρουσία των νεαρών παικτών κόντρα στη Χάποελ Μπερ Σεβά.

Δεσύλλας: «Τα δύο στοιχεία του Παναθηναϊκού που ικανοποίησαν»

Τα δύο πράγματα που άρεσαν περισσότερο στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς από τη χθεσινή φιλική νίκη του Παναθηναϊκού επί της Χάποελ Μπερ Σεβά μετέφερε o Διονύσης Δεσύλλας.

«Το χθεσινό φιλικό ήταν ένα ξεμούδιασμα βασικά, περισσότερο έγινε για να σπάσει η μονοτονία των προπονήσεων. Δεν έγινε κάποια πρόβα 11άδας, έπαιξαν οι διαθέσιμοι. Δύο πράγματα έχουν ικανοποιήσει κυρίως τον Γιοβάνοβιτς. Το πρώτο είναι ότι παρά το γεγονός πως η ομάδα του βρέθηκε πίσω στο σκορ, έκανε την ανατροπή. Ο Παναθηναϊκός είχε την αντίδραση που έπρεπε, με το γνωστό του στυλ και ένα χαρακτήρα νικητή.

Απέναντι σε μια ομάδα που δεν ήταν κακή, έχει ένα επίπεδο. Το δεύτερο ήταν η παρουσία νεαρών παιδιών κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, όπως ο Σιδεράς τον οποίο έχω την αίσθηση ότι από τη νέα χρονιά θα τον δούμε πολύ περισσότερο στην πρώτη ομάδα. Ή ο Συμεωνίδης, με τον Κυριόπουλο, ακόμα και ο Κρυπαράκος, που ανέβασε την απόδοσή του, ήταν κάτι το θετικό», είπε μεταξύ άλλων.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.713 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο ρεπόρτερ των «πρασίνων» επισήμανε ότι ο Γιοβάνοβιτς δουλεύει πάρα πολύ στο πως να σπάει το «τριφύλλι» το πρέσινγκ ψηλά αλλά και στο πως να πρεσάρει η ομάδα του τον αντίπαλο.

Ενώ ο Διονύσης Δεσύλλας σημείωσε ότι η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού θα είναι μονή καθώς το απόγευμα να έχει δουλειά στο γυμναστήριο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...