ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Κύπρο

Σκληρή δουλειά για τους τερματοφύλακες υπό το βλέμμα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς (vid)

Οι γκολκίπερ του Παναθηναϊκού συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά καθημερινά στην Πέγεια της Κύπρου, ξεχωριστά από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές και πάντα υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μουντάκη. Αποστολή: Διονύσης Δεσύλλας.

Σκληρή δουλειά για τους τερματοφύλακες υπό το βλέμμα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς (vid)

Οι γκολκίπερ του Παναθηναϊκού συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά καθημερινά στην Πέγεια της Κύπρου, ξεχωριστά από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές και πάντα υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μουντάκη.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων του “τριφυλλιού” έχει σε εγρήγορση καθημερινά την τετράδα των πορτιέρε της ομάδας, δηλαδή τους Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Διούδη και Χριστογεώργο και δουλεύζει μαζί τους με σκοπό τη σταθερότητα, αλλά και τη συνεχιζόμενη εξέλιξη, εκεί που πρέπει.

Στο σημερινό χαλάρωμα της ομάδας, μετά το χθεσινό φιλικό, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρακολούθησε μέρος της προπόνησης των τερματοφυλάκων και των ασκήσεων που γίνονταν με σουτ από διαγώνια θέση και προσπάθεια του γκολκίπερ να απομακρύνει.

Δείτε το βίντεο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE