ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Κύπρο

Βραδιά sushi για τον Παναθηναϊκό στην Κύπρο!

Οι γεύσεις του σεφ Χρήστου Κουδούνα ενθουσίασαν άπαντες στον Παναθηναϊκό στο πολυτελές ξενοδοχείο που διαμένουν στην Πάφο της Κύπρου. Αποστολή: Διονύσης Δεσύλλας.

Βραδιά sushi για τον Παναθηναϊκό στην Κύπρο!

Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν μετά το ματς με την Μπερ Σεβά και να απολαύσουν δημιουργίες από τον σεφ του ξενοδοχείου “Cap St Georges Hotel & Resort”.

Οι πράσινοι είχαν την ευκαιρία χθες να δοκιμάζουν πάνω από 100 κομμάτια συνολικά.Τις προηγούμενες μέρες οι παίκτες του τριφυλλιού είχαν πάρει μια πρώτη γεύση από τις δημιουργίες του κ. Κουδούνα και ξετρελάθηκαν. Έτσι ζήτησαν μια μέρα να φάνε μόνο σούσι και η επιθυμία τους έγινε πράξη.

Φυσικά, στην αποστολή βρίσκεται και ο μάγειρας της ομάδας, ο οποίος έχει αναλάβει την διατροφή της, ωστόσο χθες το πρόγραμμα είχε ξεχωριστές γεύσεις.

Έτσι, λοιπόν,  το πρόγραμμα περιελάμβανε μια… Sushi Night για το “τριφύλλι” με τους ποδοσφαιριστές να ενθουσιάζονται με τις επιλογές και να το απολαμβάνουν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ