ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ταξιτζής έβγαλε όπλο στον Στάνκογλου και επιχείρησε να τον πατήσει!

Μία πολύ σοβαρή περιπέτεια είχε ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος απειλήθηκε με όπλο από οδηγό ταξί στο κέντρο της Αθήνας.

Ταξιτζής έβγαλε όπλο στον Στάνκογλου και επιχείρησε να τον πατήσει!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Αμερικής στο Σύνταγμα, όπου μετά από διαπληκτισμό ένας οδηγός ταξί φέρεται αρχικά να απείλησε με περίστροφο τον γνωστό ηθοποιό και στη συνέχεια να αποπειράθηκε να τον πατήσει με το ταξί. Ο οδηγός ταξί έβγαλε όπλο όταν ο Στάνκογλου προσπάθησε να πάρει τις πινακίδες κυκλοφορίας του για να τον καταγγείλει στην Αστυνομία.

Όλα ξεκίνησαν όταν την ώρα που ο ηθοποιός οδηγούσε το αυτοκίνητό του ένας οδηγός ταξί μπήκε ξαφνικά στη λωρίδα του, με κίνδυνο να τον εμβολίσει. Ο ηθοποιός διαμαρτυρήθηκε, ακολούθησε διαπληκτισμός μεταξύ των δύο ανδρών, μέχρι που ο Στάνκογλου κατέβηκε κάτω για να πάρει τις πινακίδες του ταξί.

Τότε ο αυτοκινητιστής έβγαλε περίστροφο και τον απείλησε, ενώ στη συνέχεια μπήκε στο ταξί και επιχείρησε να τον πατήσει. Τελικά διέφυγε και εξαφανίστηκε.

Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς
Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς 211.876 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο γνωστός ηθοποιός έδωσε αναλυτική κατάθεση στην Αστυνομία, που είναι θέμα χρόνου να ταυτοποιήσει τον οδηγό ταξί με το όπλο.

Πηγή: newsbomb.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...