ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ ο Γκελαούζος – Σοκαρισμένος δηλώνει ο αθλητής

Ο μαραθωνοδρόμος του Παναθηναϊκού, Κωνσταντίνος Γκελαούζος, βρέθηκε θετικό σε έλεγχο ντόπινγκ. Σοκαρισμένος δηλώνει ο Έλληνας αθλητής.

Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ ο Γκελαούζος - Σοκαρισμένος δηλώνει ο αθλητής

Όπως προκύπτει, ο δρομέας του στίβου Κωσνταντίνος Γκελαούζος πέρασε έλεγχο ντόπινγκ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του στο υψόμετρο της Ιταλίας και από το πρώτο δείγμα που ανοίχθηκε βρέθηκε απαγορευμένη ουσία.

Ωστόσο ο Γκελαούζος έχει το δικαίωμα της εξέτασης και του δεύτερου δείγματος και μόνο τότε θα προκύψει επίσημη ανακοίνωση.

Μάλιστα ο αθλητής του τριφυλλιού σε δηλώσεις του στο SDNA ανέφερε:

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 299 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Η είδηση αυτή είναι σοκ για μένα. Ήμουν στο χωριό μου για προετοιμασία στο βουνό και είδα πριν λίγες ώρες το e mail, με το οποίο με ενημέρωναν για το εύρημα. Κατεβαίνω τώρα Αθήνα για να διαπιστώσω επ’ ακριβώς τι έχει συμβεί. Θέλω να λάμψει η αλήθεια, όχι τόσο για μένα όσο για τους δικούς μου ανθρώπους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.