ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Κύπρο

Σιδεράς: «Να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε – Το κεφάλι κάτω και σκληρή δουλειά»

Ο Γιώργος Σιδεράς σε δηλώσεις του στους απεσταλμένους του ελληνικού Τύπου στην Κύπρο και αναφέρθηκε στην επανέναρξη των υποχρεώσεων.

Σιδεράς: «Να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε – Το κεφάλι κάτω και σκληρή δουλειά»

Ο πρωταγωνιστής της φιλικής νίκης του Παναθηναϊκού επί της Χαποέλ Μπερ Σεβά, Γιώργος Σιδεράς, μίλησε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός που πρέπει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε και η σκληρή δουλειά ως ο μόνος τρόπος για να φτάσει κάποιος ψηλά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Πρώτο φιλικό τεστ  στην Κύπρο. Σημαντικό ότι παίξατε όλοι και γυρίσατε το ματς και δείξατε ότι είστε στον ίδιο δρόμο όπως στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος…

«Ηταν ένα πολύ καλό τεστ, θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό που σταματήσαμε, να συνεχίσουμε με νίκες. Έχουμε έναν αγώνα μπροστά μας με τον Βόλο για το Κύπελλο και πρέπει να δώσουμε το 100%».

‘Ερχεται μια περίοδος με πολλά μαζεμένα παιχνίδια και πολλά εκτός, οπότε είναι δεδομένο ότι θα χρειαστείτε όλοι. Πολλά παιδιά δείξατε ότι είστε σε θέση να βοηθήσετε.

«Πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι. Οπως είπατε κι εσείς έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Πρέπει να δώσουμε το 100%. Να πάρουμε κάποιες ανάσες, να κάνουμε την προετοιμασία τώρα και μετά να είμαστε έτοιμοι».

Σε είδαμε να σκοράρεις με κεφαλιά και τα γκολ από στατικές φάσεις είναι ένα στοιχείο που το έχεις. Το δουλεύεις πολύ;

«Δεν ξέρω αν είναι χάρισμα. Μου αρέσει να ανεβαίνω, το προπονώ συνέχεια».

Σε βλέπουμε, πάντως, ταπεινό. Είσαι ένα παιδί από την ακαδημία, όπως και άλλα, που συνεχίζετε τη σκληρή δουλειά…

«Ο μόνος δρόμος για να πας στο υψηλό επίπεδο είναι η σκληρή δουλειά. Αν δε δουλέψεις δεν πρόκειται να το κάνεις.  Γι αυτό κάτω το κεφάλι και δουλειά».

loading...

READ MORE