ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ράντονιτς: «Κάναμε φοβερό πρώτο ημίχρονο»

Ολα όσα είπε ο Ντέγιαν Ράντονιτς μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ζαλγκίρις Κάουνας.

Ράντονιτς: «Κάναμε φοβερό πρώτο ημίχρονο»

Ολα όσα είπε ο Ντέγιαν Ράντονιτς μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ζαλγκίρις Κάουνας.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε: «Κάναμε ένα φοβερό πρώτο ημίχρονο και ένα πολύ καλό τρίτο δεκάλέπτο που μας συντήρησε στο προβάδισμα.

Ήταν ένα καλό παιχνίδι και μια σημαντική νίκη για εμάς.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.839 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη και για το καλό ματς. Το ξεκίνημα στο ματς ήταν καλό και στις δύο πλευρές του παρκέ και αμυντικά και επιθετικά, αλλά και από την περιφέρεια στο τρίποντο.

Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η Ζαλγκίρις είχε το μομέντουν να αλλάξει το παιχνίδι. Στο τέλος όμως βρήκαμε πάλι την καλή μας άμυνα, ελέγξαμε στο παιχνίδι και τελικά φτάσαμε σε μια μεγάλη νίκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...