ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ουόλτερς: «Σημαντική νίκη με ομαδική δουλειά»

Όλα όσα δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού, μετά το «διπλό» στο Κάουνας.

Ουόλτερς: «Σημαντική νίκη με ομαδική δουλειά»

Ο Νέιτ Ουόλτερς αναφέρθηκε στην ομαδική δουλειά των «πρασίνων», αλλά και στον Ντουέιν Μπέικον.

Όσα δήλωσε στη Nova:

«Κάναμε πολύ καλή αρχή σε μια πολύ δύσκολη έδρα κάνοντας ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και πήραμε τη διαφορά. Ξέραμε πως θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν, στην τρίτη περίοδο βάλαμε κάποια σουτ και στην τέταρτη σταματήσαμε τον αντίπαλο σε πολλές περιπτώσεις και στο τέλος ήταν μια τεράστια νίκη για εμάς. Δεν τα πηγαίναμε καλά μακριά από την έδρα μας, ήταν μια ομαδική δουλειά σήμερα».

Για τον Μπέικον: «Είναι σπουδαίος παίκτης. Κάναμε κάποιες προπονήσεις μαζί, μας έχει βοηθήσει πολύ και στα αποτελέσματα. Είμαστε πολλοί νέοι παίκτες μαζί και μαθαίνουμε ακόμα ο ένας τον άλλον. Δεν είμαστε σε ιδανική κατάσταση ακόμα αλλά σε καλύτερη από πριν».

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.573 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.