ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σύσκεψη στο Μαξίμου και άμεσα οι υπογραφές για ΟΑΚΑ!

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός φαίνεται να… ενεργοποίησε την κυβέρνηση. Άμεσα σύσκεψη στο Μαξίμου για το θέμα και στη συνέχεια υπογραφές.

Σύσκεψη στο Μαξίμου και άμεσα οι υπογραφές για ΟΑΚΑ!

Το θέμα της παραχώρησης του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό για 49 χρόνια είχε κολλήσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα, παρά το γεγονός πως όλα έδειχναν ότι είχαν μπει σε στάδιο υλοποίησης.

Για τον λόγο αυτό η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση της χθες το μεσημέρι άφησε αιχμές κατά της κυβέρνησης και συγκεκριμένα έκανε λόγο για άτομο εντός αυτής που προσπαθεί να υποσκάψει την συμφωνία.

Η κίνηση αυτή φαίνεται να… κούνησε τα λιμνάζοντα νερά και έτσι η κυβέρνηση φαίνεται ότι θα κινητοποιηθεί άμεσα.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.739 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως αναφέρει η ψηφιακή εφημερίδα “Political”, που έχει καλή πληροφόρηση σε κυβερνητικά ζητήματα, τα στελέχη της κυβέρνησης… αναστατώθηκαν από τη θέση των «πρασίνων». Γι’ αυτό και ετοιμάζουν σύσκεψη της Δευτέρα (5/12), με σκοπό να πέσουν άμεσα οι υπογραφές στη σύμβαση της παραχώρησης του κλειστού του ΟΑΚΑ στο «τριφύλλι».

«Το θέμα θα τεθεί σε ειδική σύσκεψη υπό τον Γ. Γεραπετρίτη, τη Δευτέρα κιόλας, για να προχωρήσει η οριστικοποίηση της σύμβασης»,

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...