ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Κύπρο

Παναθηναϊκός: Εντυπωσιακά γκολ, δοκάρια και δίτερμα! (vids)

Πολλά και ωραία γκολ στη σημερινή πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στην Πέγεια της Κύπρου. Αποστολή: Διονύσης Δεσύλλας.

Παναθηναϊκός: Εντυπωσιακά γκολ, δοκάρια και δίτερμα! (vids)

Το σημερινό… μενού είχε όμορφα γκολ με κάθε τρόπο, δοκάρια και ωραίες φάσεις στην Πέγεια της Κύπρου, όπου προετοιμάζεται ο Παναθηναϊκός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Οι “πράσινοι”, μετά το χθεσινό χαλαρό πρόγραμμα, γυμνάστηκαν σε πιο εντατικούς ρυθμούς, ρίχνοντας το βάρος στα τελειώματα φάσεων και παίζοντας δίτερμα.

Μετά το καθιερωμένο ζέσταμα, η εντολή δόθηκε για “εκτελέσεις” στη μια εστία. Η μπάλα έβγαινε από το κέντρο προς τους ακραίους, οι οποίοι έκαναν σέντρα προς τους δυο επιτιθέμενους, που προσπαθούσαν με τη σειρά τους να σκοράρουν. Στο αριστερό άκρο ήταν οι Χουάνκαρ, Σαβιέρ και Σάντσες και στο δεξί οι Κώτσιρας, Βαγιαννίδης, Κρυπαράκος και από ένα σημείο και μετά ο Παλάσιος, αφού προηγουμένως είχε σκοράρει με εντυπωσιακό πλασέ. Μπήκαν αρκετά ωραία γκολ στην εστία, ενώ δεν ήταν και λίγες οι φορές που η μπάλα τράνταξε το δοκάρι!

Δείτε βίντεο

Στη συνέχεια ακολούθησε “διπλό” στο μισό γήπεδο με τους παίκτες να χωρίζονται σε δυο ομάδες, οι οποίες ήταν οι παρακάτω:

Πορτοκαλί: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σάρλια, Πούγγουρας, Χουάνκαρ, Τσόκαϊ, Συμεωνίδης, Κυριόπουλος, Σαβιέρ, Σπόραρ.

Μπλε: Διούδης, Κώτσιρας, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Σάντσες, Ρούμπεν, Μπερνάρ, Κρυπαράκος, Βέρμπιτς, Παλάσιος.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε στους παίκτες του μετά το πρώτο μισό του διτέρματος και ζητούσε υψηλό τέμπο, σωστές κινήσεις τακτικά και καλύτερα πράγματα απ’ αυτά που είδε στο πρώτο μισό. Η… επιθυμία έγινε πράξη και αμέσως ο Σέρβος άρχισε να μοιράζει “μπράβο” στους ποδοσφαιριστές του, όταν έβλεπε αυτό που ήθελε.

Το διπλό ολοκληρώθηκε με σκορ 1-1. Για τους “Πορτοκαλί” σκόραρε ο Συμεωνίδης και για τους “Μπλε” ο Βέρμπιτς.

Η μπάλα σε Σπόραρ και Μπερνάρ!

Μετά το τέλος του “διπλού” οι Μπερνάρ και Σπόραρ έμειναν στο γήπεδο για ξεχωριστά τελειώματα στους τερματοφύλακες. Μαζί τους ήταν και ο Σάρλια που έδινε την πάσα. Ο Βραζιλιάνος και ο Σλοβένος, αφού έκαναν την κατάλληλη κίνηση σούταραν και μάλιστα σημείωσαν αρκετά ωραία γκολ!

Δείτε το βίντεο

*Ο τραυματίας Ιωαννίδης δεν προπονήθηκε, ενώ οι Κουρμπέλης και Σένκεφελντ έκαναν ξεχωριστό πρόγραμμα με τρέξιμο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ