ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

«Απόδραση» από το Ηράκλειο με γκολ στο 89΄ για το «τριφύλλι»!

Δύσκολη αλλά σημαντική εκτός έδρας νίκη (2-1) αν και έπαιζε με παίκτη λιγότερο πήρε η ομάδα Κ19 του Παναθηναϊκού, κόντρα στον ΟΦΗ.

«Απόδραση» από το Ηράκλειο με γκολ στο 89΄ για το «τριφύλλι»!

Οι «πράσινοι» επικράτησαν 2-1 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο με γκολ στο 89′ και πέτυχαν τη δεύτερη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα Super League K19 μετά το επιβλητικό 5-0 επί του Ιωνικού.

Οι «πράσινοι» ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασαν δίκαια στην επικράτηση. Άνοιξαν το σκορ στο 37′ έπειτα από ατομική ενέργεια του Καλού, ο οποίος πραγματοποίησε συρτή σέντρα και ο Σπαθάρης έγραψε το 0-1. Ο ΟΦΗ όμως έφτασε στην ισοφάριση (1-1) στο 53′ καθώς εκμεταλλεύτηκε μια εκτέλεση κόρνερ και σκόραρε από κοντά.

Το έργο των Πρασίνων έγινε ακόμα πιο δύσκολο μετά το 65′ καθώς ο Τσιάβος αποβλήθηκε. Οι παίκτες του Βαγγέλη Σάμιου και του Ανδρέα Ντρένοβα, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, δεν πτοήθηκαν, πίεσαν, έψαξαν το γκολ και τελικά δικαιώθηκαν στο φινάλε. Στο 89′ ο Λάζαρης έβγαλε τετ α τετ τον Κλάψα, ο οποίος τελείωσε ιδανικά τη φάση για το 1-2.

Παναθηναϊκός: Λίλο, Κοκκάκης (75′ Λάζαρης), Διαμαντής, Κάτρης, Ζεϊμπέκης, Φικάι, Καλός (65′ Κλάψας), Λιατίφης (25′ Σπαθάρης), Ναλιτζής (75′ Τσεβάς), Τσιάβος, Βολάκης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ