ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός Β’: Με απουσίες η αποστολή για τo ματς με τον Πανσερραϊκό

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Β΄, για την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Παναθηναϊκός Β': Με απουσίες η αποστολή για τo ματς με τον Πανσερραϊκό

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό (04/12, 15:00) ολοκλήρωσε η ομάδα των «πρασίνων» στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε προθέρμανση, rondo, οικογενειακό δίτερμα με περιορισμούς και στημένες φάσεις. Οι τραυματίες Αλμπάνης, Φουρτάδο και Αγκοστίνιο έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Αθανασακόπουλος, Καρβούνης και Σαρδέλης απουσίασαν λόγω ίωσης.

Παράλληλα, Χριστογεώργος, Σιδεράς και Κρυπαράκος συμμετέχουν στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας στην Κύπρο. Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Σωτήρης Αντωνίου ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Παναθηναϊκού Β’ για το αυριανό εντός έδρας ματς.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.786 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η «πράσινη» αποστολή: Ξενόπουλος, Μαργκόνο, Σουρδής, Ανδρικόπουλος, Μαρτίνης, Ρόμπι, Αντωνίου, Τουρκοχωρίτης, Δημητριάδης, Προδρομίτης,  Εμπό, Ηλιάδης, Καραμπάς, Κωστόπουλος, Σερπέζης, Βουτσάς, Φουρτάδο, Μπιλάλ, Τερεζίου, Ματσαδές, Νταμπίζας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...