ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Ο 25χρονος πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι τη 19χρονη

Το άγριο έγκλημα σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου - Ο δράστης εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα, στο Δημοτικό Θέατρο και παραδόθηκε.

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Ο 25χρονος πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι τη 19χρονη

Μία 19χρονη κοπέλα, αλβανικής καταγωγής, προστέθηκε στη μακρά λίστα των γυναικοκτονιών που εξακολουθεί να μεγαλώνει στην Ελλάδα.

Το άγριο έγκλημα σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στα Καμίνια του Πειραιά, όταν ένας 25χρονος άνδρας, επίσης αλβανικής καταγωγής, πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι τη νεαρή γυναίκα και κατόπιν παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα του Δημοτικού Θεάτρου, στο κέντρο του Πειραιά και παραδόθηκε.

Η νεαρή γυναίκα εντοπίστηκε στο σπίτι, στην οδό Βάμβα μέσα σε λίμνη αίματος, με τραύμα στο κεφάλι από όπλο.

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 7.089 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.