ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Mundial 2022

Άσχημα τα νέα για Πελέ – Δεν ανταποκρίνεται στις χημειοθεραπείες

Γνωστό βραζιλιάνικο ΜΜΕ αναφέρει ότι ο Πελέ δεν ανταποκρίνεται στις χημειοθεραπείες πια, με αποτέλεσμα οι γιατροί να του χορηγούν μόνο αγωγή για να ανακουφίζεται από τους πόνους.

Άσχημα τα νέα για Πελέ - Δεν ανταποκρίνεται στις χημειοθεραπείες

Ανησυχητικές είναι οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Πελέ οι οποίες καταφθάνουν από τη Βραζιλία. Συγκεκριμένα η «Folha» αναφέρει σε συγκεκριμένο δημοσίευμα ότι οι χημειοθεραπείες στις οποίες έχει υποβληθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα ο θρύλος του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου δεν έχουν αποτέλεσμα με τον οργανισμό του να έχει σταματήσει να ανταποκρίνεται.

Αναφέρει ότι ο καρκίνος από το έντερο που είχε αρχικά διαγνωσθεί έχει κάνει μετάσταση σε πνεύμονες και συκώτι με τους γιατρούς να αποφασίζουν να αλλάξουν τακτική.

Πλέον, έχουν ως στόχο όχι να «χτυπήσουν» τον καρκίνο αλλά να χορηγούν στον Πελέ αγωγή για να μην πονά και να τον διευκολύνουν στην καθημερινότητα.

Μάλιστα, το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι το ρεπορτάζ των συντακτών του μέσου επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που είχε το ESPN ότι ο Πελέ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πρηξίματα στο σώμα του, πρόβλημα στην καρδιά και πνευματική σύγχυση.

Το νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν» στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι ο Πελέ υπέστη μόλυνση στο αναπνευστικό σύστημα.

Πηγή: Sport-fm.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ

READ MORE