ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Σκόρπισε το Αιγάλεω και ανεβαίνει ο Παναθηναϊκός!

Στο πρώτο ματς μετά την αποπομπή του Μπράνκο Γκάιτς, ο Παναθηναϊκός πέρασε άνετα από την έδρα του Αιγάλεω με 3-0 σετ και πλέον μπαίνει και επίσημα στην εποχή του Γιάννη Καλμαζίδη.

Σκόρπισε το Αιγάλεω και ανεβαίνει ο Παναθηναϊκός!

Τα «φίνα κορίτσια» έχοντας ως υπηρεσιακό τεχνικό στον πάγκο τους τον Δημήτρη Μαρκάκη, δυσκολεύτηκαν μόνο στο πρώτο σετ, το οποίο και κατέκτησαν, για να φτάσουν στη συνέχεια με άνεση στη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Πλέον οι «πράσινες» θα δουλέψουν υπό τις οδηγίες του Γιάννη Καλμαζίδη με στόχο φυσικά να καλύψουν το χάντικαπ που υπάρχει από την πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Το ματς

Το ξεκίνημα του πρώτου σετ ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ (8-8). Σταδιακά οι «πράσινες» βελτιώθηκαν στην άμυνα και την υποδοχή, με αποτέλεσμα να βρουν καλύτερες προϋποθέσεις για να επιτεθούν. Έτσι το 11-14 έφερε το πρώτο τάιμ άουτ για την ομάδα του Αιγάλεω που έβλεπε το σετ να πηγαίνει προς την πλευρά του «τριφυλλιού».

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 156 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με το σκορ στο 13-17 η Βλάχου πήγε στο σερβίς για το Αιγάλεω και έφερε πολλά προβλήματα στην «πράσινη» υποδοχή με αποτέλεσμα οι γηπέδουχες να τρέξουν σερί 6-0 και να προηγηθούν με 19-17.

Στο διάστημα αυτό ο Δημήτρης Μαρκάκης κάλεσε και τα δύο τάιμ άουτ που είχε στη διάθεσή του, κάτι που απέδωσε αφού ο Παναθηναϊκός ηρέμησε και προσπέρασε με 19-20. Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε ξανά το λάθος να χαλαρώσει, φτάνοντας στην κατάκτηση του σετ με 20-25.

Το Αιγάλεω παρουσιάστηκε μαχητικό και στην αρχή του δεύτερου σετ μπαίνοντας μπροστά στο σκορ με 3-1, αλλά άμεσα ο Παναθηναϊκός αντέδρασε παίρνοντας το προβάδισμα με 7-9 και 9-13, παίρνοντας πόντους από την Ανθούλη.

Οι «πράσινες» ήταν αποφασισμένες να μη μπουν σε περιπέτειες και πιέζοντας από το σερβίς έφτασαν στο +6 (14-20) ύστερα από άσσο της Ανθούλη, βάζοντας τις βάσεις για την κατάκτηση και του δεύτερου σετ. Ο Παναθηναϊκός δεν άργησε να διαμορφώσει το 20-25 και να κάνει το 0-2 στα σετ.

Στο τρίτο σετ ο Παναθηναϊκός μπήκε με σκοπό να τελειώσει το ματς και ουσιαστικά τα κατάφερε πολύ νωρίς αφού προηγήθηκε με 2-8 έχοντας την Παπαφωτίου στο σερβίς για αρκετή ώρα να προβληματίζει την υποδοχή του Αιγάλεω. Η εικόνα του σετ δεν άλλαξε στη συνέχεια.

Σε ρυθμούς… προπόνησης το «τριφύλλι» προηγήθηκε με 5-14 ύστερα από άσσο της Χατζηευστρατιάδου, η οποία μετά την Παπαφωτίου έκανε ζημιά στην άμυνα της γηπεδούχου ομάδας. Το Αιγάλεω δεν ήταν καθόλου ανταγωνιστικό και ο Παναθηναϊκός «καθάρισε» το σετ με 17-25, κατακτώντας τη νίκη με 0-3 σετ.

Τα σετ: 20-25, 20-25, 17-25.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.