ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ψυχαγωγία

H τεχνητή νοημοσύνη της Meta μπορεί να παίζει επιτραπέζια!

Το Facebook ανακοίνωσε ότι η τεχνητή νοημοσύνη CICERO έχει επιτύχει «ανθρώπινη απόδοση» στο επιτραπέζιο παιχνίδι Diplomacy, το οποίο βασίζεται στην ανθρώπινη αλληλεπίδραση. όχι σε κινήσεις και ελιγμούς όπως, ας πούμε, το σκάκι. Διαβάστε αναλυτικά εδώ.

H τεχνητή νοημοσύνη της Meta μπορεί να παίζει επιτραπέζια!

Το Facebook ανακοίνωσε ότι η τεχνητή νοημοσύνη CICERO έχει επιτύχει «ανθρώπινη απόδοση» στο επιτραπέζιο παιχνίδι Diplomacy, το οποίο βασίζεται στην ανθρώπινη αλληλεπίδραση. όχι σε κινήσεις και ελιγμούς όπως, ας πούμε, το σκάκι.

Διαβάστε αναλυτικά εδώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE