ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

ΟΑΚΑ: «Διαδικαστικό το θέμα, θα λυθεί άμεσα» λέει η κυβέρνηση

Κινητοποίηση στην κυβέρνηση για το ΟΑΚΑ μετά την ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

ΟΑΚΑ: «Διαδικαστικό το θέμα, θα λυθεί άμεσα» λέει η κυβέρνηση

Κινητοποίηση στην κυβέρνηση για το ΟΑΚΑ μετά την ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι άνθρωποι του τριφυλλιού εξέδωσαν πριν λίγες μέρες ανακοίνωση για το θέμα του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαστάσεων και καλέσαν τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να προχωρήσει, επιτέλους, τις διαδικασίες για να πέσουν οι υπογραφές για την παραχώρηση του γηπέδου, κάτι το οποίο ήταν ένα τυπικό ζήτημα.

Οπως αναφέρεται στην εφημερίδα LIVESPORT, το θέμα είναι διαδικαστικό και πηγές από την κυβέρνηση τόνιζαν ότι όλα έχουν προχωρήσει ώστε σύντομα να ολοκληρωθεί η διαδικασία και το ΟΑΚΑ να περάσει στα χέρια του «τριφυλλιού». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, το πρόβλημα ξεκινά από μία κωλυσιεργία στο Ταμέιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, που χρηματοδοτείται από την ΕΕ και το Next Generation EU.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.242 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.