ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: H πρόταση για Γιάχανμπανκς και τα στοιχεία του Ιρανού εξτρέμ

Ο διεθνής Ιρανός εξτρέμ έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό (δεν είναι ο μόνος) και έχει χαρακτηριστικά που μόνο απαρατήρητα δεν μπορούν να περάσουν από τους πράσινους.

Παναθηναϊκός: H πρόταση για Γιάχανμπανκς και τα στοιχεία του Ιρανού εξτρέμ

Ο διεθνής Ιρανός εξτρέμ έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό (δεν είναι ο μόνος) και έχει στοιχεία που μόνο απαρατήρητα δεν μπορούν να περάσουν από τους πράσινους.

Από την Παρασκευή ολλανδικά δημοσιεύματα έβαλαν στο “παιχνίδι” απόκτησης του ποδοσφαιριστή το “τριφύλλι”. Ο παίκτης πράγματι έχει προταθεί, αλλά μέχρι εκεί. Δεν έχει προχωρήσει κάτι παραπάνω.

Ωστόσο, τα στοιχεία του μόνο απαρατήρητα δεν μπορούν να περάσουν. Ο διεθνός άσος μεσοεπιθετικός της Φέγενορντ, που αποτέλεσε την 3η πιο δαπανηρή μεταγραφή στην ιστορία της Μπράϊτον το 2018 (19 εκατομμύρια ευρώ) έχει κάποια πολύ καλά χαρακτηριστικά.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα κυριότερα εξ’ αυτών είναι η πολύ καλή του τεχνική κατάρτιση και η ποδοσφαιρική του ευφυεία. Είναι ποδοσφαιριστής με πολύ καλή αντίληψη στο γήπεδο, κάτι που αποτελεί ένα από τα κυριότερα προσόντα του.

Ο Γιάχανμπακς μετράει 64 συμμετοχές και έχει σκοράρει 13 τέρματα, ενώ έπαιξε και στο Μουντιάλ του Κατάρ. Αγωνίζεται περισσότερο ως δεξιός εξτρέμ και περισσότερο συγκλίνει, παρά παίζει στη γραμμή.

Το συμβόλαιό του με τη Φέγενορντ ολοκληρώνεται το 2024. Την τρέχουσα σεζόν με την ολλανδική ομάδα έχει παίξει σε 10 ματς στο πρωτάθλημα και 5 στο Europa League, σκοράροντας, μάλιστα, δυο φορές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.