ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαγιάννης: «Έμεινα εκτός λόγω τραυματισμού για 2,5 μήνες – Νίκη με τον Ολυμπιακό ό,τι και να γίνει»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μιλάει για τις τρεις σερί νίκες του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα, τη δική του απόδοση, αλλά και τη συνέχεια της ομάδας, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Παπαγιάννης: «Έμεινα εκτός λόγω τραυματισμού για 2,5 μήνες - Νίκη με τον Ολυμπιακό ό,τι και να γίνει»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μιλάει για τις τρεις σερί νίκες του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα, τη δική του απόδοση, αλλά και τη συνέχεια της ομάδας, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Basketnews»:

«Αλλάξαμε πολύ. Αλλά ως Παναθηναϊκός, είναι πάντα η νίκη αυτό που στοχεύουμε. Δεν ξέρω πότε θα είναι η κατάλληλη στιγμή. Αλλά ελπίζω, φέτος, να καταφέρουμε κάτι σπουδαίο. Δεν είμαστε στα πλέι οφ για δύο χρόνια. Είναι απογοητευτικό για κάθε παίκτη. Μπορούμε να το πούμε ως στόχο, αλλά πρέπει να το δούμε βήμα προς βήμα.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.684 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν ξεκινήσαμε καλά τη χρονιά. Όμως στα τρία τελευταία παιχνίδια έχουμε ένα σερί. Θέλουμε να συνεχίσουμε. Φυσικά, κάνουμε λάθη, αλλά αν καταφέρουμε να ελαχιστοποιήσουμε αυτά τα λάθη, αυτό θα είναι υπέροχο.

Εκτός αυτού, κάναμε πολύ καλή δουλειά στην άμυνα. Η Ζαλγκίρις είναι πολύ καλή αμυντική ομάδα και το έδειξε στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Νομίζω ότι τον Δεκέμβριο, θα έχουμε περισσότερο χρόνο μεταξύ μας για να φτιάξουμε τη χημεία. Αυτή τη στιγμή, όλοι προσπαθούν να κατανοήσουν τον ρόλο τους. Έχουμε παιδιά που μπορούν να σκοράρουν, έχουμε παιδιά που μπορούν να αμυνθούν και έχουμε μερικά παιδιά που μπορούν να κάνουν και τα δύο. Οπότε τώρα είναι περισσότερο να κατανοήσουμε ο ένας τον άλλον και τι μπορεί να φέρει ο καθένας στο παιχνίδι

Έμεινα εκτός λόγω τραυματισμού για 2,5 μήνες. Είναι πραγματικά δύσκολο να πας στο Ευρωμπάσκετ, να επιστρέψεις και να μπεις στην ομάδα χωρίς να προπονηθείς. Είναι η πιο δύσκολη διοργάνωση στην Ευρώπη, επομένως είναι σκληρό.

Είναι πάντα καλό να έχεις ένα σερί. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλός από πέρυσι. Σίγουρα, περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Δεν έχουμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Θέλουμε να πάμε εκεί και να πάρουμε τη νίκη ό,τι κι αν γίνει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.