ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός Β’: Με πολλές απουσίες κόντρα στον Πανσερραϊκό

Ο Παναθηναϊκός Β υποδέχεται τον Πανσερραϊκό (15:00) στη Ριζούπολη, με στόχο τη νίκη αλλά έχοντας πολλές απουσίες.

Παναθηναϊκός Β’: Με πολλές απουσίες κόντρα στον Πανσερραϊκό

Το «τριφύλλι» προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί του Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη και θέλει να προχωρήσει με τον ίδιο τρόπο προκειμένου να συνεχίσει να φιγουράρει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Να σημειωθεί πως την επόμενη (6η) αγωνιστική οι «πράσινοι» έχουν ρεπό!

Για το σημερινό παιχνίδι ο Σωτήρης Αντώνιου έχει ουκ ολίγα προβλήματα αφού δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Αλμπάνη, Φουρτάδο και Αγκοστίνιο, στους ασθενείς Αθανασακόπουλο, Καρβούνη και Σαρδέλη, αλλά και στους Χριστογεώργο, Σιδερά και Κρυπαράκο, οι οποίοι συμμετέχουν στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας στην Κύπρο.

Στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι βρίσκονται οι: Ξενόπουλος, Μαργκόνο, Σουρδής, Ανδρικόπουλος, Μαρτίνης, Ρόμπι, Αντωνίου, Τουρκοχωρίτης, Δημητριάδης, Προδρομίτης, Εμπό, Ηλιάδης, Καραμπάς, Κωστόπουλος, Σερπέζης, Βουτσάς, Φουρτάδο, Μπιλάλ, Τερεζίου, Ματσαδές, Νταμπίζας.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.412 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Χρονάς από το σύνδεσμο Αχαΐας θα είναι οι διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης, με βοηθούς τους Κακαφώνη και Ζούλη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.