ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Δεν έχουν σημασία οι νίκες στα φιλικά, αλλά να δείχνει πράγματα η ομάδα»

Ακούστε τα νέα του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Νικολογιάννης: «Δεν έχουν σημασία οι νίκες στα φιλικά, αλλά να δείχνει πράγματα η ομάδα»

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει του σημερινού φιλικού με την Πάφο στην Κύπρο μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας τόνισε πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε ορισμένους παίκτες που περιμένει περισσότερα στο β’ μισό της σεζόν.

Για το παιχνίδι με την κυπριακή ομάδα δεν υπολογίζονται οι Κουρμπέλης, Σένκεφελντ, Τσέριν και Ιωαννίδης, ενώ επιστρέφουν ο Παλάσιος και ο Βέρμπιτς που δεν αποκλείεται να παίξει και ως φορ.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 46.081 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» θα παίξουν με δύο ενδεκάδες, οι οποίες θα είναι χωρισμένες ανάλογη δυναμική για να βγάλει τα συμπεράσματά του ο προπονητής.

«Στόχος δεν είναι η νίκη, αλλά θέλει να δει ορισμένα πράγματα που δουλεύει στην προπόνηση. Έχει δουλέψει στον τομέα της ανάπτυξης, για να αποφεύγει την πίεση και να δημιουργεί καταστάσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...