ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρώτη ήττα για τον Παναθηναϊκό Β΄ στο πρωτάθλημα από τον Πανσερραϊκό

Χωρίς εννιά παίκτες διαθέσιμους, ο Παναθηναϊκός Β΄ λύγισε στο 85’ και έχασε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, με 1-0 από τον Πανσερραϊκό.

Πρώτη ήττα για τον Παναθηναϊκό Β΄ στο πρωτάθλημα από τον Πανσερραϊκό

Παρά τις απουσίες εννιά συνολικά ποδοσφαιριστών, χρειάστηκε ένα γκολ στο 85’ για να γνωρίσει ο Παναθηναϊκός Β την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα Betsson Super League 2, με 1-0 από τον Πανσερραϊκό, για την 5η αγωνιστική στο «Γεώργιος Καμάρας».

Το παιχνίδι είχε χαμηλό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να είναι προσεκτικές, να κυκλοφορούν υπομονετικά την μπάλα και να προσπαθούν να βρουν χώρους για να επιτεθούν.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι, στο 2’, μετά από ωραία κάθετη και προσπάθεια του Κανίς από θέση μέσα αριστερά, που απέκρουσε σε κόρνερ ο Ξενόπουλος. Για να ακολουθήσει ένα σουτ έξω από την περιοχή και αριστερά του Μαρτίνη, στο 5’, το οποίο πέρασε λίγο άουτ.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 46.044 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι Πράσινοι πάτησαν περιοχή στο 17ο λεπτό, με τον Μπιλάλ να γυρίζει ωραία και να σουτάρει με την μια από διαγώνια θέση, αναγκάζοντας τον Γιαννίκογλου να διώξει σε κόρνερ. Ενώ είχαν την ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα στο 27’, όταν μετά το γύρισμα του Σερπέζη από δεξιά, ο Ηλιάδης πήρε μπάλα στο ύψος του πέναλτι, πέρασε δύο αντιπάλους, αλλά καθυστέρησε να σουτάρει και τελικά κέρδισε μόνο κόρνερ.

Ο Παναθηναϊκός Β κατέγραψε και την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου, στο 48ο λεπτό, με τον Εμπό να σουτάρει με δύναμη έξω από την περιοχή και τον Γιαννίκογλου να πέφτει για να μπλοκάρει.

Ο Πανσερραϊκός «απάντησε», δύο λεπτά μετά, με τον Στίνα να κάνει το επικίνδυνο γύρισμα στο δεύτερο δοκάρι για τον Κανίς, αλλά τον Ξενόπουλο να προλαβαίνει, διώχνοντας. Ενώ στο 55’ ο Σαϊντ «γέμισε» στο δεύτερο δοκάρι για τον επερχόμενο Κανίς, ωστόσο η προβολή του πέρασε παράλληλα με την εστία του Ξενόπουλου.

Ο Σωτήρης Αντωνίου προσπάθησε να «φρεσκάρει» την ομάδα του, κάνοντας δύο αλλαγές, ενώ είδε τον Εμπό να χάνει την ευκαιρία να σκοράρει στο 66’, με σουτ στο δεύτερο δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ, προτού αποχωρήσει τραυματίας.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στη συνέχεια, κέρδισαν πέναλτι στο 70ο λεπτό, σε ανατροπή του Σαϊντ από τον Ρόμπι, αλλά ο Ξενόπουλος έπεσε σωστά στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε την εκτέλεση του πρώτου, διατηρώντας το 0-0.

Ο Σαϊντ αστόχησε και στο 78’, μετά από σέντρα του Πεταυράκη από αριστερά, στέκοντας την μπάλα άουτ στο τετ α τετ με τον Ξενόπουλο. Τελικά, ο Πανσερραϊκός κατάφερε να σκοράρει στο 85ο λεπτό, καθώς από σέντρα του Πεταυράκη από την αριστερή πλευρά, ο -ερχόμενος από τον πάγκο- Κατσαντώνης πέτυχε με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή το 0-1.

Παναθηναϊκός Β΄: Ξενόπουλος, Τουρκοχωρίτης (46’ Ανδρικόπουλος), Ρόμπι, Αντωνλιου, Μαρτίνης, Εμπό (68’ Φουρτάδο), Ηλιάδης (63’ Κωστόπουλος), Βουτσάς, Τερεζίου (63’ Καραμπάς), Μπιλάλ (79’ Δημητριάδης), Σερπέζης.

Πανσερραϊκός: Γιαννίκογλου, Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Δημητρίου (64’ Ζέρης), Θυμιάνης, Σαϊντ (78’ Κατσαντώνης), Κανίς (90’ Γιανναράκης), Μούργος, Σιόντης (78’ Σοφιανός), Παντεκίδης, Στίνα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...