ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Θεραπεία ο Γκριγκόνις – Πανέτοιμοι οι «πράσινοι» για το «αιώνιο» ντέρμπι

Την προετοιμασία του για τον αγώνα της Δευτέρας (05/12 19:15) κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός.

Θεραπεία ο Γκριγκόνις - Πανέτοιμοι οι «πράσινοι» για το «αιώνιο» ντέρμπι

Οι «πράσινοι» με κεκτημένη ταχύτητα από το διπλό στο Κάουνας κόντρα στην Ζαλγκίρις και τις τρεις συνεχόμενες νίκες στην Euroleague ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο στο ΣΕΦ.

Ο Μάριους Γκριγκόνις έκανε θεραπεία, καθώς δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που έχει στη μέση. Πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησε και ο Νεοκλής Αβδάλας, ενώ μέρος του ομαδικού προγράμματος έβγαλε ο νεαρός Αλέξανδρος Σαμοντούροβ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.