ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Φαντασμαγορικό Star Event στο 6ο Τρόπαιο Κολύμβησης του Παναθηναϊκού

Μια πανδαισία κολυμβητικού θεάματος παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν το Σάββατο (3/12) στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, στο Star Event του Παναθηναϊκού Α.Ο. στο πλαίσιο του 6ου Τροπαίου κολύμβησης του Συλλόγου.

Φαντασμαγορικό Star Event στο 6ο Τρόπαιο Κολύμβησης του Παναθηναϊκού

Το «τριφύλλι» σε συνεργασία με την παγκοσμίου φήμης εταιρεία αθλητικών ειδών TYR και την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, υπό την αιγίδα της Κ.Ο.Ε. και της Περιφερειακής Επιτροπής Αττικής διοργάνωσε ένα μοναδικό event με αστέρια του παγκόσμιου κολυμβητικού χώρου.

Οι λαμπεροί καλεσμένοι, Ράιαν Λόχτι (12 Ολυμπιακά μετάλλια και 39 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής) μαζί με τον χρυσό Ολυμπιονίκη Μάικλ Άντριου, όπως οι κορυφαίοι Έλληνες κολυμβητές του Παναθηναϊκού Κρίστιαν Γκολομέεβ, Άννα Ντουντουνάκη, Νόρα Δράκου, Χρήστο Κατραντζή και πολλοί ακόμα πρωταθλητές του αθλήματος πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στους θεατές που γέμισαν τις εξέδρες του κολυμβητηρίου.

Σπουδαία στιγμή η παρουσία του τμήματος κολύμβησης ΑμεΑ του Συλλόγου με έξι «πράσινους» αθλητές (Γιώργος Δρακόπουλος, Θοδωρής Μωραΐτης, Χρήστος Τριανταφύλλου, Δημήτρης Αδαμαντίδης, Ασημίνα Τσάκωνα και Λίνα Σπίνου) που συμμετείχαν σε διαφορετικές κατηγορίες αναπηρίας.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.171 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το «παρών» έδωσε μεταξύ άλλων σπουδαίων καλεσμένων, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Χάρης Ρώμας, στον οποίο δόθηκε τιμητική πλακέτα από τον Αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού, κ. Δημήτρη Βρανόπουλο για την προσφορά του.

Φυσικά, ο κ. Δημήτρης Βρανόπουλος βράβευσε και τους εκλεκτούς καλεσμένους του event, Ράιαν Λόχτι και Μάικλ Άντριου για την προσφορά τους στον παγκόσμιο αθλητισμό.

Στην εκδήλωση του Παναθηναϊκού Α.Ο. παραβρέθηκαν οι κ. Νικόλαος Πέππας, Αναπληρωτής Περιφερειάρχης και Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, η κα. Λουκία Κεγαλογιάννη, Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα, ο κ. Κυριάκος Γιαννόπουλος, Πρόεδρος της ΚΟΕ, ο κ. Στέφανος Αυγουλέας Γ.Γ της ΚΟΕ, ο κ. Νικόλαος Ξυλούρης, Έφορος κολύμβησης της ΚΟΕ που πραγματοποιήσαν τις απονομές των μεταλλίων του Star Event.

Οι νεαροί κολυμβητές που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ παρακολούθησαν τα κολυμβητικά τους πρότυπά να αγωνίζονται και να σημειώνουν σπουδαίες επιδόσεις, ενώ πριν τους αγώνες είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί τους και να συλλέξουν αναμνηστικά αυτόγραφα.

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι οι «πράσινοι» αθλητές κατάκτησαν πολλά μετάλλια με εξαιρετική αγωνιστική παρουσία.

Αναλυτικά:

  • Στα 50m EΛΕΥΘΕΡΟ – ΑΝΔΡΩΝ την 2η θέση κατέκτησε ο Κρίστιαν Γκολομέεβ με χρόνο 00:22.31
  • 50m EΛΕΥΘΕΡΟ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ την 2η θέση κατέκτησε η Νόρα Δράκου με χρόνο 00:25.80, 4η ήταν η Άννα Ντουντουνάκη με 00:26.07 και 6η η νεαρή Καλλιόπη Ζαΐμη με 00:26.89
  • Στα 50m ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ την 1η θέση κατέκτησε η Άννα Ντουντουνάκη με 00:26.99, 5η ήταν η Δανάη Γκογκόση με 00:28.50 και 7η η Πετρούλα Χηριστάκη με 00:29.19
  • Στα 50m ΠΡΟΣΘΙΟ – ΑΝΔΡΩΝ 3ος ήταν ο Σπυρίδων Γκικόπουλος με 00:29.38, 4ος ο Δημήτρης Τσαλιαγκός με 00:29.52 και 7ος ο Γεράσιμος Τσιλιμίδος με 00:31.03
  • Στα 50m ΠΡΟΣΘΙΟ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ 5η ήταν η Φωτεινή Χαρίτου με 00:34.16
  • Στα 50m ΥΠΤΙΟ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ την 1η θέση κατέκτησε η Νόρα Δράκου με 00:29.38 και την 4η η Δανάη Γκογκόση με 00:31.09
  • Στα 50m ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ – ΑΝΔΡΩΝ 6ος ήταν ο Γιάννης Τσαντίλας με 00:25.44 και 7ος ο Κωνσταντίνος Αποστολάκος με 00:25.61

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα του Star Event αλλά και των υπόλοιπων αγώνων του 6ου Τροπαίου Κολύμβησης του Παναθηναϊκού στο www.swimming.gr

Υπενθυμίζουμε, ότι το δεύτερο μέρος του Τροπαίου του Παναθηναϊκού, της μεγαλύτερης  διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ελλάδα, συνεχίζεται στο ΟΑΚΑ, το Σαββατοκύριακο 10-11 Δεκεμβρίου για τις προαγωνιστικές κατηγορίες.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ευχαριστεί θερμά τον ΟΠΑΠ, το Βιολογικό Xωριό, την ΤESLA, τη Νίκη Εκδοτική και την Περιφέρεια Αττικής για τη στήριξή τους στο κολυμβητικό event του Συλλόγου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.