ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Oυόλτερς στο P24.gr: «Να παίξουμε σκληρά και κόντρα στον Ολυμπιακό» (Vid)

Λίγο μετά τη νίκη επί της Ζάλγκιρις, ο Νέιτ Oυόλτερς μίλησε στον Γιώργο Πετρίδη και στο Panathinaikos24.gr για την εικόνα της ομάδας, αλλά και για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Oυόλτερς στο P24.gr: «Να παίξουμε σκληρά και κόντρα στον Ολυμπιακό» (Vid)

Ο Νέιτ Oυόλτερς πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και στην έδρα της Ζάλγκιρις, όπου βοήθησε τον Παναθηναϊκό να φτάσει στη σπουδαία νίκη (67-81).

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε μετά το τέλος του ματς στον Γιώργο Πετρίδη και στο Panathinaikos24.gr για τα στοιχεία που χάρισαν το διπλό στο «τριφύλλι», αλλά και για το επερχόμενο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Γιώργο Πετρίδη και στο Panathinaikos24.gr:

Για τα σημεία-κλειδιά της μεγάλης νίκης επί της Ζάλγκιρις: «Ναι, είναι μεγάλη νίκη για εμάς κόντρα σε μια σκληρή ομάδα, ειδικά στο γήπεδό της. Σε έδρες όπως αυτή είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσεις καλά το παιχνίδι. Οι φίλαθλοί τους κάνουν… φασαρία και ξέραμε ότι θα το κάνουν στο δεύτερο ημίχρονο. Εμείς όμως αντισταθήκαμε, κάναμε μια καλή τέταρτη περίοδο και πήραμε τη νίκη».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.462 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το σερί των 3 νικών κι αν αισθάνεται ότι η ομάδα μπορεί να νικήσει ακόμα πιο ανταγωνιστικούς αντιπάλους: «Ήταν σημαντικές αυτές οι νίκες για εμάς γιατί δεν είχαμε ξεκινήσει καλά τη σεζόν. Τις χρειαζόμασταν και τώρα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με ποιοτικές ομάδες. Το θέλαμε αυτό το σερί και πρέπει να χτίσουμε σε αυτό, ειδικά από τη στιγμή που δεν είχαμε καλά αποτελέσματα εκτός έδρας».

Για το επίπεδο φυσικής κατάστασης που βρίσκεται η ομάδα κι αν ο ίδιος νιώθει έτοιμος να ηγηθεί: «Είχαμε αρκετούς νέους παίκτες τη φετινή σεζόν. Ήρθε ο Ντουέιν, ήρθαν κι άλλα παιδιά. Το σημαντικό είναι ότι επιτέλους προπονούμαστε όλοι μαζί εδώ και μερικές εβδομάδες. Αυτό μας βοήθησε πολύ και πλέον παίζουμε σαν ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι μια σπουδαία ομάδα, ειδικά στο γήπεδό του. Διαθέτουν μεγάλη εμπειρία και την περασμένη σεζόν έπαιξαν σε πολύ υψηλό επίπεδο. Εμείς θα έχουμε την ευκαιρία μας και πρέπει να παίξουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...