ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πάφος για Βαλακάρι: «Αν έρθει κάποια ικανοποιητική πρόταση θα τον παραχωρήσουμε»

Ο γενικός διευθυντής της Πάφου, Γιώργος Θεοχάρους, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Βαλακάρι και τόνισε ότι η κυπριακή ομάδα είναι ανοιχτή σε προτάσεις.

Πάφος για Βαλακάρι: «Αν έρθει κάποια ικανοποιητική πρόταση θα τον παραχωρήσουμε»

Ο Όνι Βαλακάρι έκανε την διαφορά στη φιλική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Πάφο και γενικότερα με τη φανέλα της κυπριακής ομάδας πραγματοποιεί σούπερ εμφανίσεις.

Ενδιαφέρον για την περίπτωσή του έχουν εκφράσει αρκετές ομάδες ,με τον γενικό διευθυντή της Πάφου να αναφέρει σε δηλώσεις του ότι η κυπριακή ομάδα είναι ανοιχτή στο να ακούσει προτάσεις και αν ικανοποιηθεί οικονομικά θα προχωρήσει το εκάστοτε deal.

Χαρακτηριστικά ανέφερε στον κυπριακό ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 95,0:

«Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση. Κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν ένας καλός αγώνας, που βοήθησε τους ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αγωνιστεί μέχρι στιγμής. Τα έσοδα του αγώνα θα δοθούν στις άπορες οικογένειάς της Πάφου. Για τον Βαλακάρι, ευτυχώς για μας, δυστυχώς για τους άλλους, ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2026. Είναι απλά τα πράγματά, επικοινωνούν μαζί μας, τους λέμε το ποσό και αν θέλουν προχωράνε. Έχουμε φυλάξει τα ρούχα μας και περιμένουμε την οποιαδήποτε πρόταση. Αν έρθει και είναι ικανοποιητική θα προχωρήσουμε».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 97.467 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...