ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η λατρεία του κόσμου και στην Κύπρο και η υποχρέωση της ομάδας να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την τρέλα του κόσμου, για την ομάδα και τον Γιοβάνοβιτς και την αποθέωση, που γνωρίζουν από τον κόσμο στην Κύπρο.

Η λατρεία του κόσμου και στην Κύπρο και η υποχρέωση της ομάδας να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την τρέλα του κόσμου, για την ομάδα και τον Γιοβάνοβιτς και την αποθέωση που γνωρίζουν από τον κόσμο στην Κύπρο.

Εδώ και χρόνια έχει να κάνει τέτοιο πρώτο γύρο ο Παναθηναϊκός, εδώ και χρόνια έχουν να νιώσουν έτσι οι παίκτες και ο προπονητής του Παναθηναϊκού. Από την πρώτη στιγμή, που πάτησε το πόδι της στην Κύπρο η ομάδα, όλοι κατάλαβαν την δίψα του κόσμου, για το φετινό πρωτάθλημα και τον ικανοποίησή του, για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ο άνθρωπος, που έχει βάλει σφραγίδα σε αυτή την ομάδα και ο κόσμος για πρώτη φορά μετά από χρόνια βλέπει προοπτική να δει κανονικό Παναθηναϊκό σε όλα τα επίπεδα. Οι παίκτες έχουν κάνει έναν πρώτο γύρο με 12 νίκες και μία ισοπαλία, που θα μνημονεύεται για πολλά χρόνια.

Παναθηναϊκός: Οι πιθανότητες για απόκτηση ελεύθερου
Παναθηναϊκός: Οι πιθανότητες για απόκτηση ελεύθερου 10.152 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο κόσμος εδώ στην Κύπρο είναι σε κατάσταση «τρέλας» με την ομάδα και από την πρώτη στιγμή, που πάτησε το πόδι της η αποστολή στην Κύπρο τον κατάλαβε. Κόσμος περιμένει παίκτες και προπονητή μετά τα φιλικά, για φωτογραφίες και αυτόγραφα, φίλοι της ομάδας περνάνε από το ξενοδοχείο, όταν η ομάδα φεύγει για τις προπονήσεις, για να αποθεώσουν παίκτες και προπονητή.

«Η Κύπρος είναι πράσινη Παναθηναϊκέ», ένα σύνθημα μόνιμο στα χείλη των φίλων της ομάδας, που έδωσαν βροντερό παρόν στα δύο φιλικά μέχρι τώρα. Στο ένα μέσα στο μεσημέρι στις 12, παράτησαν τις δουλειές τους και πήγαν στο γήπεδο, για να πουν ένα ευχαριστώ στους παίκτες και τον προπονητή, για την μέχρι τώρα πορεία. Στο παιχνίδι με την Πάφο πάνω από 1500 φίλοι του Παναθηναϊκού, έκαναν το γήπεδο της Πάφου Λεωφόρο. «Πρωταθλητή σε θέλουμε Παναθηναϊκέ» φώναζαν από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα.

Σε όλη την Ελλάδα, σε όλο τον κόσμο και στην Κύπρο ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει ξεσηκωθεί. Εχει ζεσταθεί για τα καλά με την ομάδα, γουστάρει αυτό, που βλέπει και βάζει ασπίδα στην ομάδα για την μάχη μέχρι το τέλος.

Οι παίκτες μέχρι τώρα τα έχουν πάει πολύ καλά, αλλά δεν έχουν πετύχει τίποτα όσον αφορά το πρωτάθλημα, που τελειώνει στον Μάιο και όχι τον Νοέμβριο. Στο χέρι τους είναι να κάνουν αυτό, που πρέπει και στο τέλος να δώσουν μεγάλη χαρά σε αυτόν τον κόσμο, που το αξίζει με όσα πέρασε όλα αυτά τα χρόνια.

*Οι συνθήκες της προετοιμασίας είναι ιδανικές. Ο καιρός θυμίζει καλοκαίρι και όχι χειμώνα, ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου είναι σε εξαιρετική κατάσταση και η ομάδα μένει σε ένα ξενοδοχείο που είναι από τα πιο χλιδάτα που έχει μείνει στην ιστορία του ο Παναθηναϊκός. Το «Cap St.George Resort Pafos» είναι από κορυφαία ξενοδοχεία σε όλη την Ευρώπη, μία μικρή πόλη λίγο έξω από την Πάφο, όπου εκτός από τον Παναθηναϊκό θα φιλοξενηθούν και άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η Μπαρτσελόνα, που θα έρθει για λίγες ημέρες τον Φεβρουάριο.

loading...