ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η λατρεία του κόσμου και στην Κύπρο και η υποχρέωση της ομάδας να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την τρέλα του κόσμου, για την ομάδα και τον Γιοβάνοβιτς και την αποθέωση, που γνωρίζουν από τον κόσμο στην Κύπρο.

Η λατρεία του κόσμου και στην Κύπρο και η υποχρέωση της ομάδας να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την τρέλα του κόσμου, για την ομάδα και τον Γιοβάνοβιτς και την αποθέωση που γνωρίζουν από τον κόσμο στην Κύπρο.

Εδώ και χρόνια έχει να κάνει τέτοιο πρώτο γύρο ο Παναθηναϊκός, εδώ και χρόνια έχουν να νιώσουν έτσι οι παίκτες και ο προπονητής του Παναθηναϊκού. Από την πρώτη στιγμή, που πάτησε το πόδι της στην Κύπρο η ομάδα, όλοι κατάλαβαν την δίψα του κόσμου, για το φετινό πρωτάθλημα και τον ικανοποίησή του, για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ο άνθρωπος, που έχει βάλει σφραγίδα σε αυτή την ομάδα και ο κόσμος για πρώτη φορά μετά από χρόνια βλέπει προοπτική να δει κανονικό Παναθηναϊκό σε όλα τα επίπεδα. Οι παίκτες έχουν κάνει έναν πρώτο γύρο με 12 νίκες και μία ισοπαλία, που θα μνημονεύεται για πολλά χρόνια.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.585 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο κόσμος εδώ στην Κύπρο είναι σε κατάσταση «τρέλας» με την ομάδα και από την πρώτη στιγμή, που πάτησε το πόδι της η αποστολή στην Κύπρο τον κατάλαβε. Κόσμος περιμένει παίκτες και προπονητή μετά τα φιλικά, για φωτογραφίες και αυτόγραφα, φίλοι της ομάδας περνάνε από το ξενοδοχείο, όταν η ομάδα φεύγει για τις προπονήσεις, για να αποθεώσουν παίκτες και προπονητή.

«Η Κύπρος είναι πράσινη Παναθηναϊκέ», ένα σύνθημα μόνιμο στα χείλη των φίλων της ομάδας, που έδωσαν βροντερό παρόν στα δύο φιλικά μέχρι τώρα. Στο ένα μέσα στο μεσημέρι στις 12, παράτησαν τις δουλειές τους και πήγαν στο γήπεδο, για να πουν ένα ευχαριστώ στους παίκτες και τον προπονητή, για την μέχρι τώρα πορεία. Στο παιχνίδι με την Πάφο πάνω από 1500 φίλοι του Παναθηναϊκού, έκαναν το γήπεδο της Πάφου Λεωφόρο. «Πρωταθλητή σε θέλουμε Παναθηναϊκέ» φώναζαν από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα.

Σε όλη την Ελλάδα, σε όλο τον κόσμο και στην Κύπρο ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει ξεσηκωθεί. Εχει ζεσταθεί για τα καλά με την ομάδα, γουστάρει αυτό, που βλέπει και βάζει ασπίδα στην ομάδα για την μάχη μέχρι το τέλος.

Οι παίκτες μέχρι τώρα τα έχουν πάει πολύ καλά, αλλά δεν έχουν πετύχει τίποτα όσον αφορά το πρωτάθλημα, που τελειώνει στον Μάιο και όχι τον Νοέμβριο. Στο χέρι τους είναι να κάνουν αυτό, που πρέπει και στο τέλος να δώσουν μεγάλη χαρά σε αυτόν τον κόσμο, που το αξίζει με όσα πέρασε όλα αυτά τα χρόνια.

*Οι συνθήκες της προετοιμασίας είναι ιδανικές. Ο καιρός θυμίζει καλοκαίρι και όχι χειμώνα, ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου είναι σε εξαιρετική κατάσταση και η ομάδα μένει σε ένα ξενοδοχείο που είναι από τα πιο χλιδάτα που έχει μείνει στην ιστορία του ο Παναθηναϊκός. Το «Cap St.George Resort Pafos» είναι από κορυφαία ξενοδοχεία σε όλη την Ευρώπη, μία μικρή πόλη λίγο έξω από την Πάφο, όπου εκτός από τον Παναθηναϊκό θα φιλοξενηθούν και άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η Μπαρτσελόνα, που θα έρθει για λίγες ημέρες τον Φεβρουάριο.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.