ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πάλεψε στο ΣΕΦ, αλλά έχασε το ντέρμπι στο τελευταίο (κυριολεκτικά) σουτ – Φωνές από τον Παναθηναϊκό για φάουλ στην τελευταία φάση!

Ο Παναθηναϊκός έδωσε μεγάλη μάχη απέναντι στον Ολυμπιακό, το ντέρμπι εξελίχθηκε σε δραματικό, αλλά το άστοχο τρίποντο του Μπέικον στο φινάλε δεν έφερε μια μεγάλη νίκη και οι "πράσινοι" ηττήθηκαν 68-66 από τους ερυθρόλευκους στο ΣΕΦ. Δικαιολογημένες φωνές του τριφυλλιού για καθοριστικές φάσεις από τη διαιτησία!

Πάλεψε στο ΣΕΦ, αλλά έχασε το ντέρμπι στο τελευταίο (κυριολεκτικά) σουτ - Φωνές από τον Παναθηναϊκό για φάουλ στην τελευταία φάση!

Ο Παναθηναϊκός έδωσε μεγάλη μάχη απέναντι στον Ολυμπιακό, το ντέρμπι εξελίχθηκε σε δραματικό, αλλά το άστοχο τρίποντο του Μπέικον στο φινάλε δεν έφερε μια μεγάλη νίκη και οι “πράσινοι” ηττήθηκαν 68-66 από τους ερυθρόλευκους στο ΣΕΦ.

Ο Παναθηναϊκός πήγαινε πόντο – πόντο με τον Ολυμπιακό στο πρώτο μισό για το 10-10. Ο Μπέικον ήταν αυτός που ξεχώρισε με το τριφύλλι να πηγαίνει συνεχώς σε απομονώσεις με τον Αμερικανό. Από εκεί και πέρα, όμως, οι “πράσινοι” κόλλησαν επιθετικά. Δεν είχαν καλές επιλογές, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να ανεβάσει στροφές και επιθετικά και να βάλει δύσκολα στους φιλοξενούμενους. Το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με σκορ 24-14, έπειτα από τρίποντο του Κάναν λίγο πριν από το φινάλε.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η κατάσταση άλλαξε. Ο Παναθηναϊκός έσφιξε την άμυνά του, επιθετικά είχε πιο καλές επιλογές και όχι απλά μείωσε, αλλά με μεγάλο επιμέρους σκορ προηγήθηκε ακόμη και με 7 πόντους (29-36). Ο Μπέικον ήταν εντυπωσιακός, ο Παπαγιάννης είχε πάρει μπρος και το τριφύλλι παρουσίασε καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με το πρώτο δεκάλεπτο. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 35-38.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 61.438 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός είχε μπλοκάρει επιθετικά και είχε σκοράρει για μεγάλο διάστημα μόνο με ένα δίποντο του Γουόλτερς. Ο Ολυμπιακός πέρασε μπροστά με 44-40 και ανάγκασε τον Ράντονιτς να καλέσει τάιμ άουτ. Οι “πράσινοι” πέρασαν ξανά μπροστά με δυο τρίποντα του Λι, αλλά το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με σκορ 49-48, έπειτα από καλάθι του Σλούκα λίγο πριν από το φινάλε.

Το παιχνίδι στο 4ο δεκάλεπτο πήγαινε με τις δυο ομάδες να είναι κοντά, αλλά τον Παναθηναϊκό να μην μπορεί να περάσει μπροστά. Οι πράσινοι είχαν τρομερή αστοχία στο τρίποντο και ο Γουόλτερς τους κρατούσε ζωντανούς με συνεχόμενα καλάθια. Η διαφορά πήγε στο 1,5 λεπτο πριν από το τέλος στους πέντε πόντους για το 62-57 έπειτα από καλάθι του Φαλ και η κατάσταση είχε γίνει δύσκολη για το “τριφύλλι”. Ο Μπέικον μείωσε σε 62-59, αλλά ο Φαλ πήρε γκολ – φάουλ από τον Παπαγιάννη για το 65-59. Ο Μπέικον μείωσε πάλι στους 4 και στη συνέχεια ο Λι έκανε το 65-63, έπειτα από κλέψιμο και καλάθι κι ενώ απέμεναν 20 δευτερόλεπτα.

Δραματικό φινάλε και φάουλ που δε δόθηκαν στην τελευταία φάση – Φωνάζει ο Παναθηναϊκός!

Ο Ολυμπιακός με βολές του Βεζένκοφ έκανε το 67-63, αλλά ο Μπέικον με απίθανο τρίποντο με ταμπλό μείωσε στον πόντο σε ένα δραματικό φινάλε. Απέμεναν 4 δευτερόλεπτα για το τέλος. Ο Πίτερς έβαλε μια στις δυο βολές, ο Μπέικον αστόχησε στο τελευταίο σουτ για τρεις, οι διαιτητές δεν έδωσαν φάουλ πριν, αλλά και κατά την την προσπάθεια του Αμερικανού (!) και η ευκαιρία χάθηκε με το τελικό σκορ να είναι 68-66 υπέρ του Ολυμπιακού. Υπήρχε καθαρό φάουλ στον Αμερικανό όταν κατέβαζε την μπάλα, ενώ φαίνεται και επαφή του Γουόκαπ όταν ο Μπέικον σούταρε, σε μια εξαιρετικά δύσκολη φάση. Οι διαιτητές είχαν αντίθετη άποψη, δε δόθηκε το παραμικρό και το ματς έληξε δίχως να αλλάξει κάτι! Οι “πράσινοι” φωνάζουν για τα συγκεκριμένα… μη σφυρίγματα και μάλιστα εξέδωσαν ανακοίνωση λίγο αργότερα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.