ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: “Αλλοίωση αποτελέσματος”

Ανακοίνωση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με την οποία κάνει λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος - Οι πράσινοι "φωνάζουν" για τα δυο φάουλ που δε δόθηκαν στο τέλος στον Μπέικον.

ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

Ανακοίνωση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με την οποία κάνει λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος – Οι πράσινοι “φωνάζουν” για τα δυο φάουλ που δε δόθηκαν στο τέλος στον Μπέικον.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

16/9/2021, Βαγγέλης Λιόλιος, Πρόεδρος ΕΟΚ: «Είναι βασικό κομμάτι για μένα η διαιτησία και δεν είμαι με κανέναν. Έχω βασική αρχή, τα κουκούτσια να είναι στη μέση. Αντί να κουβεντιάζουμε για ένα πρόβλημα, πρέπει να το λύνουμε. Θέλω να με κρίνετε αυστηρά για τη διαιτησία, θα πάρω εγώ την ευθύνη».

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναμένει να δει πως θα αναλάβει την ευθύνη ο Πρόεδρος της ΕΟΚ για την αλλοίωση αποτελέσματος που έγινε στον αποψινό αγώνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 220.133 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.