ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Εντυπωσιακή 5άρα για τα κορίτσια του Παναθηναϊκού

Η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του Παναθηναϊκού επικράτησε με το ευρύ 5-0 της Αγίας Παρασκευής και επανήλθε στις νίκες στο πρωτάθλημα.

Εντυπωσιακή 5άρα για τα κορίτσια του Παναθηναϊκού

Οι «πράσινες» δεν επέτρεψαν ούτε στιγμή να αμφισβητηθεί η ανωτερότητα τους από την Αγία Παρασκευή και μπήκαν δυναμικά από το πρώτο λεπτό.

Το «τριφύλλι» του κόουτς Γιάννη Χαραλαμπίδη μπήκε φορτσάτο και στο πρώτο 20λεπτο και τελικά κατάφερε να σπάσει την αντίπαλη άμυνα χάρη σε μια ωραία ατομική προσπάθεια της Δεσπολλάρη στο 24΄.

Στο δεύτερο μέρος η υπέροχη του Παναθηναϊκού μεταφράστηκε σε γκολ και η Ντζάνη διπλασίασε τα τέρματα του «τριφυλλιού» στο 48΄.

Πράσινο πάρτι μέσα στο Ρέντη με ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Κόβαρ!
Πράσινο πάρτι μέσα στο Ρέντη με ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Κόβαρ! 4.152 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Ματίνα Νταρζάνου ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0 στο 54΄ ενώ η Ντζάνη πέτυχε το δεύτερο προσωπικό της τέρμα στο 75΄ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 4-0.

Το τελικό 5-0 έγραψε η Αντωνία Μπριάνα λίγο πριν τη λήξη του αγώνα με όμορφο σουτ.

Παναθηναϊκός (Χαραλαμπίδης): Ανδρή, Κουκουλοπούλου, Λόγου, Κοκοτσάκη, Ντζάνη, Μαρουδίτση, Τσιρούλη, Σιαφαρίκα, Καμαριανού, Δεσπολλάρη και Νταρζάνου. Έπαιξαν και οι Ανδρικοπούλου, Μπριάνα, Δέλιου, Σιάκκα και Ιωάννου.

Αγία Παρασκευή: Βιτούλα, Σταμπουλή, Ντάβου, Πρίφτη, Παχάκη, Ρήγα, Μπάδα, Δσκαλοπούλου, Λάμπρου, Τζανή και Γεωργίου. Έπαιξαν και οι Χριστοδούλου, Πρώιμου, Πουρνιά και Τασουρούλη.

loading...