ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Κύπρο

Παναθηναϊκός: Τακτική, δίτερμα και φανταστικά τελειώματα από Βέρμπιτς (vid)

Την τελευταία προπόνηση στην Πέγεια της Κύπρου έκανε ο Παναθηναϊκός με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τακτική και τον Σλοβένο εξτρέμ να ξεχωρίζει. Αποστολή: Διονύσης Δεσύλλας.

Παναθηναϊκός: Τακτική, δίτερμα και φανταστικά τελειώματα από Βέρμπιτς (vid)

Την τελευταία προπόνηση στην Πέγεια της Κύπρου έκανε ο Παναθηναϊκός με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τακτική και τον Σλοβένο εξτρέμ να ξεχωρίζει. Αποστολή: Διονύσης Δεσύλλας.

Έπειτα από δουλειά μιας εβδομάδα στην Πέγεια της Κύπρου, οι παίκτες του Παναθηναϊκού πραγματοποίησαν σήμερα την τελευταία τους προπόνηση στο Στάδιο της περιοχής. Οι “πράσινοι” αύριο θα μεταβούν στη Λάρνακα για το τρίτο και τελευταίο φιλικό επί κυπριακού εδάφους, αυτό με τη Νέα Σαλαμίνα (18:30) και την επομένη θα επιστρέψουν στην Αθήνα για να συνεχίσουν εκεί την προετοιμασία τους.

Το σημερινό πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στην τακτική. Υπό τις οδηγίες του Χρήστου Κόντη, αρχικά, και στη συνέχεια του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στην κυκλοφορία, την καλή ανάπτυξη και το τελείωμα στη μια εστία. Ο συνεργάτης του Σέρβου προπονητή ζητούσε γρήγορες εναλλαγές της μπάλας και σωστό διάβασμα παιχνιδιού, ενώ η εντολή στους μσεοεπιθετικούς είναι να κάνουν μια επαφή.

Οι ομάδες ήταν οι παρακάτω:

Άσκηση κυκλοφορίας ανάπτυξης και τελείωμα

(Επιτιθέμενοι) Πορτοκαλί: Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Μπερνάρ, Συμεωνίδης, Παλάσιος, Σπόραρ, Κρυπαράκος.

(Αμυνόμενοι) Μπλε: Μπρινιόλι (Λοντίγκιν), Κώτσιρας Σάντσες, Μάγκνουσον, Σάρλια, Σιδεράς, Τσόκαϊ, Σαβιέρ, Καμπετσής, Βέρμπιτς, Κυριόπουλος

Για τους πορτοκαλί σκόραραν στην άσκηση οι Σπόραρ και Κρυπαράκος (2).

Στην πορεία της άσκησης, οι μπλε έγιναν επιτιθέμενοι με τον Βέρμπιτς να ξεχωρίζει. Ο Σλοβένος είχε πολύ καλές κινήσεις και ακόμη καλύτερα τελειώματα. Σκόραρε, μάλιστα, τέσσερις φορές και άκουσε αρκετές φορές τα “μπράβο” του σταφ και των συμπαικτών του. Γκολ, επίσης, σημείωσεν οι Κυριόπουλος και Καμπετσής.

Μετά το τέλος της άσκησης που αφορούσε την τακτική, οι ομάδες παρέμειναν ίδιες και ακολούθησε δίτερμα στο μισό γήπεδο. Οι μπλε επικράτησαν 1-0 των πορτοκαλί με σκόρερ τον Κυριόπουλο.

Στη λήξη του προγράμματος οι Σπόραρ, Βέρμπιτς, Καμπετσής και Μπερνάρ έμειναν στο γήπεδο για τελειώματα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ