ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ψυχαγωγία

O Σωτήρης Κοντιζάς μαγεύεται από το God of War Ragnarok

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έχει συνηθίσει να μαγεύει τους fans του με τα πιάτα που ετοιμάζει στα εστιατόριά του και την παρουσία του στο Master Chef, αλλά είναι και gamer και υποδέχτηκε ξεχωριστά το God of War Ragnarok. Δείτε αναλυτικά εδώ.

O Σωτήρης Κοντιζάς μαγεύεται από το God of War Ragnarok

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έχει συνηθίσει να μαγεύει τους fans του με τα πιάτα που ετοιμάζει στα εστιατόριά του και την παρουσία του στο Master Chef, αλλά είναι και gamer και υποδέχτηκε ξεχωριστά το God of War Ragnarok.

Δείτε αναλυτικά εδώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ