ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σέρρες: Ελεύθεροι οι δύο συλληφθέντες για τη φονική έκρηξη σε λεβητοστάσιο σχολείου

Οι δύο συλληφθέντες για την έκρηξη σε λεβητοστάσιο του 9ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών, η οποία στοίχισε τη ζωή σε 11χρονο μαθητή και προκάλεσε τραυματισμούς σε άλλους δύο, αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Σέρρες: Ελεύθεροι οι δύο συλληφθέντες για τη φονική έκρηξη σε λεβητοστάσιο σχολείου

Τα δύο άτομα που συνελήφθησαν την Τρίτη στα όρια του αυτοφώρου είναι ο 52χρονος εργολάβος που ανέλαβε τη μετατροπή του καυστήρα θέρμανσης σε αντλία θερμότητας γεωθερμίας στο συγκεκριμένο σχολείο και ένας 43χρονος ηλεκτρολόγος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, οι δύο υπεύθυνοι κλήθηκαν να απολογηθούν προανακριτικά και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Σερρών για τις πράξεις της ανθρωποκτονίας, της σωματικής βλάβης (κατά συρροή) και της έκρηξης- όλες εξ αμελείας.

Η έρευνα για την πλήρη διερεύνηση των αιτιών της έκρηξης βρίσκεται σε εξέλιξη με την Εισαγγελία Πρωτοδικών Σερρών να αποφαίνεται για τις ποινικές τους ευθύνες, όταν ολοκληρωθεί το πόρισμα των ειδικών και διαβιβαστεί στη Δικαιοσύνη. Παράλληλα, δεν αποκλείεται στον φάκελο της δικογραφίας να προστεθούν κι άλλα πρόσωπα, ανάλογα με τα αποτελέσματα της έρευνας.

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό: Τριπλό χτύπημα! (pics)
Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό: Τριπλό χτύπημα! (pics) 4.322 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: Documento.gr

loading...
ΣΧΟΛΙΑ