ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πυροβολισμός 16χρονου: «Θα συναντηθούμε με τον Θεοδωρικάκο – Θέλουμε η Δικαιοσύνη να κρίνει σωστά», λέει ο πρόεδρος των Ρομά

Συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο θα έχει η Πανελλήνια Συνομοσπονδία Ρομά Ελλάδος όπως προανήγγειλε ο Πρόεδρος Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Σαμπάνης.

Πυροβολισμός 16χρονου: «Θα συναντηθούμε με τον Θεοδωρικάκο - Θέλουμε η Δικαιοσύνη να κρίνει σωστά», λέει ο πρόεδρος των Ρομά

Όπως τόνισε ο ίδιος, μιλώντας έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, έπρεπε να αποφευχθεί το περιστατικό και ο αστυνομικός να μην πυροβολήσει.

«Ο αστυνομικός πυροβόλησε και σήμερα χαροπαλεύει στο νοσοκομείο ο 16χρονος. Θέλουμε η Δικαιοσύνη να κρίνει σωστά», τόνισε.

Έκκληση σε όλους τους Ρομά να σταματήσουν τα επεισόδια

«Προσπαθούμε να ηρεμήσουμε τα πνεύματα σε όλη την χώρα», δήλωσε ο κ. Σαμπάνης, κάνοντας έκκληση στους Ρομά να σταματήσουν τα επεισόδια.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.098 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Κάνουμε έκκληση σε όλους τους Ρομά να σταματήσουν τα επεισόδια. Πρέπει οι Ρομά να διαδηλώσουν με ειρηνικό τρόπο και όχι να κάνουν ζημιές. Δεν θέλουμε και μεις να κάνουμε ζημιές. Και για να γίνει αυτό χρειάζεται συνεννόηση».

Όπως είπε, ο 16χρονος έκανε λάθος που έβαλε 20 ευρώ βενζίνη κι έφυγε, ωστόσο τόνισε ότι τόσο ο βενζινοπώλης όσο και οι αστυνομικοί ήξεραν ότι ήταν ένα παιδί 16 χρονών.

Σημείωσε ότι ήξεραν τα στοιχεία του αυτοκινήτου και θα έπρεπε την άλλη ημέρα το πρωί να κινηθούν νομικά, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν υποστηρίζει ότι «όλοι οι αστυνομικοί είναι κακοί».

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.