ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Βίντεο από την καταδίωξη του 16χρονου από την ομάδα ΔΙΑΣ

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το αγροτικό του 16χρονου προηγείται, με δύο μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ να ακολουθούν.

Βίντεο από την καταδίωξη του 16χρονου από την ομάδα ΔΙΑΣ

Στο φως ήρθε ένα βίντεο με την καταδίωξη του 16χρονου Ρομά από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, που είχε ως αποτέλεσμα τον πυροβολισμό του στο κεφάλι από έναν αστυνομικό.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το αγροτικό του 16χρονου προηγείται, με δύο μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ να ακολουθούν, εικόνα που καταγράφεται από κάμερα ασφαλείας. Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο 16χρονος φαίνεται να στρίβει και να διασχίζει κάθετα δρόμο που έχει εκείνη τη στιγμή πράσινο σηματοδότη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, περίπου 500 μέτρα μετά από το σημείο που φαίνεται να στρίβει με μεγάλη ταχύτητα, δέχθηκε τον πυροβολισμό με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σήμερα σε κρίσιμη κατάσταση.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 10.730 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: Skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.