ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ράντονιτς: «Δεν παίζει ο Γκριγκόνις – Επικίνδυνη η Αρμάνι»

Όλα όσα ανέφερε ο Ντέγιαν Ράντονιτς, ενόψει της αναμέτρησης με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ.

Ράντονιτς: «Δεν παίζει ο Γκριγκόνις - Επικίνδυνη η Αρμάνι»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντέγιαν Ράντονιτς:

«Έχουμε το πλάνο μας για το επόμενο παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο και μέσα από τη προπόνηση θα κάνουμε ότι είναι απαραίτητο για το ματς της Πέμπτης. Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα με εξαιρετικό προπονητή και πολλούς έμπειρους παίκτες. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Είναι πολύ επικίνδυνη, ειδικά τη δεδομένη χρονική στιγμή που προέρχεται από επτά ήττες.

Είδα ότι αντέδρασαν στο προηγούμενο ματς του ιταλικού πρωταθλήματος απέναντι στην Σάσαρι. Και ήταν εκπληκτικό το γεγονός ότι έτρεξαν σερί 32-0. Έπαιξαν με πολλή ενέργεια και πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου μας γιατί στη συνέχεια θα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Έχουμε και κάποια προβλήματα για τα οποία θα δούμε αύριο, ενώ ο Γκριγκόνις δεν θα παίξει».

Για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του Παναθηναϊκού: «Παίξαμε καλά στα τελευταία παιχνίδια. Έχουμε κάνει κάποια καλά πράγματα και στις δύο πλευρές του παρκέ, αλλά πάντα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο ματς», και σχολίασε για τα ματς που έχει χάσει ο Παναθηναϊκός στην τελευταία επίθεση. Κάποια τα κερδίσαμε, κάποια τα χάσαμε όπως το τελευταίο με τον Ολυμπιακό. Είχαμε την ευκαιρία μας το τελευταίο σουτ».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.631 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.