ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Οι «πράσινες» συμβουλές του Ουίλιαμς σε Καρμέλο και Τόμας: «Να πάτε στον Παναθηναϊκό»

Ο Ντέρικ Ουίλιαμς προσκαλεί με έμμεσο τρόπο στον Παναθηναϊκό τόσο τον Καρμέλο Άντονι όσο και τον Αϊζάια Τόμας.

Οι «πράσινες» συμβουλές του Ουίλιαμς σε Καρμέλο και Τόμας: «Να πάτε στον Παναθηναϊκό»

Ο Αμερικάνος φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Ντέρικ Ουίλιαμς, παραχώρησε συνέντευξη  σε ευρωπαϊκό μέσο και ανέφερε όταν ρωτήθηκε σχετικά για τους δύο πρώην συμπαίκτες του, οι οποίοι παραμένουν ελεύθεροι στην αγορά: «Θα τους έλεγα να πάνε στον Παναθηναϊκό. Αυτό είναι το κυρίως θέμα»

Ο Ουίλιαμς, καθώς έχει βρει τον εαυτό του στον Παναθηναϊκό, του αρέσει το κλίμα και ρόλος του στην ομάδα, έχει κάθε λόγο να αναφέρει τα καλύτερα για την ομάδα του, κάνοντας τη δική του… προσπάθεια ενίσχυσης.

«Αν τηλεφωνήσουν, τους δίνω συμβουλές ό,τι θέλουν. Αλλά νομίζω ότι υπάρχει ένα τόσο υψηλού επιπέδου μπάσκετ που θα μπορούσαν να έρθουν στην Ευρώπη και να κυριαρχήσουν», δήλωσε ο Ουίλιαμς.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 35.714 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.