ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Στο νοσοκομείο ο Ουόλτερς – Εξαιρετικά αμφίβολος με Αρμάνι

Ο Ουόλτερς μετέβη στο νοσοκομείο και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για την αυριανή αναμέτρηση με την Αρμάνι.

Παναθηναϊκός: Στο νοσοκομείο ο Ουόλτερς - Εξαιρετικά αμφίβολος με Αρμάνι

O Αμερικανός γκαρντ δεν προπονήθηκε και μετέβη στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ καθώς ταλαιπωρείται από μία ίωση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα  η συμμετοχή του στο αυριανό ματς με την Αρμάνι (8/12, 21:00) είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Επιπρόσθετα, θεραπεία έκανε ο Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος δε θα αγωνιστεί όπως ανακοίνωσε και ο Ντέγιαν Ράντονιτς, ενώ ο Λευτέρης Μαντζούκας ακολούθησε μέρος του προγράμματος λόγω ενοχλήσεων στον αγκώνα και είναι επίσης αμφίβολος για το παιχνίδι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...