ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Κύπρο

Γιοβάνοβιτς: «Πρέπει να ενισχυθούμε αλλά θα περιμένετε τις επίσημες ανακοινώσεις»

Όλα όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην κάμερα της Cosmote TV.

Γιοβάνοβιτς: «Πρέπει να ενισχυθούμε αλλά θα περιμένετε τις επίσημες ανακοινώσεις»

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

Για την προετοιμασία:

«Απολαύσαμε την παραμονή μας στην Κύπρο. Σίγουρα από τα φιλικά δεν βγάζεις συμπεράσματα. Ο στόχος μας ήταν να απομονώσουμε την ομάδα και να κρατήσουμε ένα καλό επίπεδο σε αυτή τη διακοπή. Τα συμπεράσματα θα τα βγάλουμε από τα επίσημα ματς την επόμενη εβδομάδα.

Ήταν πολύ καλός ο καιρός στην Κύπρο, πάντα είχαμε πολύ κόσμο και θέλω να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες που παίξαμε, όλους τους ανθρώπους που συνεργαστήκαμε και όλους τους οπαδούς που ήταν μαζί μας»

Για ενδεχόμενες μεταγραφές:

«Σίγουρα δεν θα ακούσετε από εμένα κάτι μεταγραφικό. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να ενισχυθεί αλλά πρέπει να περιμένετε τις επίσημες ανακοινώσεις. Μην περιμένετε από εμένα.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ